Adanada trafik kazası: 6 yaralı

Adanada trafik kazası: 6 yaralı -Otomobilin refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra karşı yönden gelen taksiyle çarpışması sonucu 3ü ağır 6 kişi yaralandı


ADANA (A.A) - Adanada otomobilin refüjdeki aydınlatma direğine çarptıktan sonra karşı yönden gelen taksiyle çarpışması sonucu 3ü ağır 6 kişi yaralandı.
     Alınan bilgiye göre, Kadir Demir (28) yönetimindeki 01 PB 984 plakalı otomobil, merkez Çukurova ilçesi Toros Mahallesi Ali Sepici Bulvarında sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu refüjdeki aydınlatma direğine çarptı. Aydınlanma direğini deviren sürücü Demir idaresindeki otomobil, daha sonra karşı yönde seyreden, sürücüsünün ismi henüz belirlenemeyen 01 T 2300 plakalı taksi ile çarpıştı.
     Kazada, sürücülerin yanı sıra araçlardaki Erdoğan Kanar (20), Yiğit Kanar (18), Haydar Koçak (28) ve Buse Can (18) yaralandı.
     Çukurova Aşkım Tüfekçi Devlet Hastanesi ve Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi Balcalı Hastanesinde tedavi altına alınan yaralılardan taksi sürücüsü ile Yiğit Kanar ve Erdoğan Kanarın sağlık durumunun ağır olduğu bildirildi.
    
     -Trafik uygulamaları-
    
     Adanada yeni yılın ilk cezaları da uygulanmaya başlandı. Yılbaşı eğlencesi dönüşü sürücülerin alkollü şekilde direksiyon başına geçmesini engellemesi için kent genelinde uygulamalar gerçekleştirildi.
     Trafik Denetleme Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, bulvar ve ana caddelerde kontrol noktaları oluşturarak, denetimler gerçekleştirdi. Ekipler, yeni yılın ilk saatlerinde alkollü araç kullananlara yılbaşından itibaren 650 liradan 701 liraya arttırılan trafik cezası uyguladı.
     Ekipler, ayrıca vatandaşları trafikte daha dikkatli olmaları konusunda uyardı.
    
     Muhabir: Aykut Ünlüpınar - Ömer Yıldız
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Adanada trafik kazası: 6 yaralı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER