İzmir İl Emniyet Müdürü Bilkay

İzmir İl Emniyet Müdürü Bilkay polis merkezinde pasta kesti -Bilkay: 2012 yılında beni en çok üzen olay, 6 yaşındaki Umut Ceylanın maganda kurşunu ile hayatını kaybetmesi oldu. Sevindiren olay ise faillerinin yakalanması


İZMİR (A.A) - İzmir İl Emniyet Müdürü Ali Bilkay, 2012 yılında beni en çok üzen olay, 6 yaşındaki Umut Ceylanın maganda kurşunu ile hayatını kaybetmesi oldu. Sevindiren olay ise faillerinin yakalanması dedi,
     İzmir Emniyet Müdürlüğü tarafından geleneksel hale getirilen pasta kesme töreninde konuşan Bilkay 2012 yılında kendisini en çok üzen olayın maganda kurşunu ile hayatın kaybeden Umut Ceylan-nın -un ölümünün olduğunu söyledi.
     2013 yılında daha başarılı bir yıl geçireceklerini düşündüğünü ifade eden Bilkay, emniyet teşkilatının görevinin gereği neyse yerine getirdiğini kaydetti.
     Bilkay 2012 yılından kendisini en çok üzen olayın İzmir-in Karabağlar ilçesinde ailesi ile birlikte gittiği parkta kaydıraktan kaydığı sırada serseri bir kurşunun hedefi olarak hayatını kaybeden 6 yaşındaki Umut Ceylan-nın ölümünün olduğunu belirtti. Bilkay; 2012de beni en çok üzen ve sevindiren Umut-un olayı olmuştu. Ama olayın failini bulduktan sonra ailenin gelip teşekkür etmesi ise beni çok sevindirdi. Üzüldüm ve mutlu olduğum tek olaydır yani diye konuştu.
     Bilkay konuşmasının ardından meslektaşları ile birlikte pasta kesti.
    
     Muhabir: Mustafa Yıldırım
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber İzmir İl Emniyet Müdürü Bilkay Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER