Adana Akdeniz Oyunlarına hazırlanıyor

Adana Akdeniz Oyunlarına hazırlanıyor -Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Korkmaz, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Aldırmazı ziyaret ederek, 2013 Akdeniz Oyunları için destek istedi


ADANA (A.A) - Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmazı ziyaret ederek, 2013 Akdeniz Oyunları için destek istedi.
     Akdeniz Oyunları Genel Koordinatörü Bekir Korkmaz, Aldırmazı ziyaretinde, 2013 Akdeniz Oyunları kapsamında durgun su sporları ve binicilik yarışları ile bazı salon sporları müsabakalarının Adanada yapılacağını anımsattı.
     Adananın spor altyapısı ve birikimini önemsediklerini belirten Korkmaz, altyapı çalışmaları konusunda belediyenin desteğinin çok önemli olduğunu vurguladı.
     Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zihni Aldırmaz ise, 2013 Akdeniz Oyunlarında Adanada yapılacak müsabakalarının sorunsuz olması için tüm çalışmaları yapacaklarını belirtti.
     Adananın spor ve sanat konusunda önemli birikime sahip olduğunu bildiren Aldırmaz, Biz oyunların yapılabileceği saha ve salonlardaki çalışmalarda her türlü desteği veriyoruz. Bundan sonra da desteğimiz artarak sürecek. Bizim için gençlerin spor yapması çok önemli. Gençler, engelliler ve hanımlar önceliğimiz ifadeleri kullandı.
    
     Yayıncı: Ali Güreli
<< Önceki Haber Adana Akdeniz Oyunlarına hazırlanıyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER