Adana BOTAŞta galibiyet sevinci

Adana BOTAŞta galibiyet sevinci -Başantrenör Orak: Gruptan iyi bir sıra ile çıkıp, ilk 16 içinde iyi bir eşleşmeye kalmak istiyoruz


ADANA (A.A) - FIBA Kadınlar Avrupa Kupası (F) Grubunda Bulgaristanın Dunav 8806 Takımını 84-80 yenen Adana BOTAŞta galibiyet sevinci yaşanıyor.
     Başantrenör Olcay Orak, maçın ardından yaptığı açıklamada, karşılaşmaya iyi başladıklarını ancak istedikleri savunmayı sadece ikinci devre yapabildiklerini söyledi.
     Bu tür takımlara karşı savunma yapmakta zorlandıklarını anlatan Orak, Bizim uzunlarımız 5e 5te daha iyi oynayan ağır uzunlar. 3 sayılık basket atabilen uzunlara karşı maalesef sıkıntı çekiyoruz dedi.
     Orak, iyi bir galibiyet aldıklarını ancak yeterli olmadığını belirterek, 4 sayılık bir avantajımız var. Deplasmanda yapacağımız maç büyük önem taşıyacak. Çünkü onlar da gruptan çıkmak istiyor. Umarım önümüzdeki maçlarda hatalarımızı düzeltip galibiyetlere devam ederiz. Gruptan iyi bir sıra ile çıkıp, ilk 16 içinde iyi bir eşleşmeye kalmak istiyoruz diye konuştu.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık / Buğra Ersavaş
     Yayıncı: İbrahim Uyar
<< Önceki Haber Adana BOTAŞta galibiyet sevinci Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER