Adana Demirsporda usulsüz üye kaydı iddiası

Adana Demirsporda usulsüz üye kaydı iddiası -İl Dernekler Müdürlüğü ve Maliye yetkilileri, Adana Demirsporda usulsüz üye kaydı yapıldığı iddiaları üzerine kulüp evraklarında inceleme yaptı


ADANA (A.A) - Adanada İl Dernekler Müdürlüğü ve maliye yetkilileri, Bank Asya 1. Ligin yeni takımlarından Adana Demirsporda usulsüz üye kaydı yapıldığı iddiaları üzerine kulüp evraklarında inceleme yaptı.
     Alınan bilgiye göre, İl Dernekler Müdürlüğü ve maliye yetkilileri, 27 Haziranda yapılan olağan genel kurulda bazı üyelerce, mevcut yönetim tarafından 146 kişinin usulsüz şekilde kongre üyesi yapıldığı iddiaları üzerine, sabah saatlerinde kulüp binasına geldi.
     Yaklaşık 2 saat kulüp binasında kalan yetkililer, son 6 ay içerisindeki üye kayıtlarının ve kesilen aidatların kayıtlı bulunduğu bazı evrakları incelemek üzere götürdü.
     Adana Demirspor Genel Kurul Üyesi Aziz Erbek, kulüp binası önünde yaptığı açıklamada, Dernekler Kanununun 19uncu maddesi gereğince kulüp tarafından tutulması gereken defterlerle ilgili bilgi istendiğini belirtti.
     Kulüp başkanı Mehmet Gökoğlu ile görüştüğünü ifade eden Erbek, Bu, dernekler kanunun mülki idare amirlerine verdiği bir yetkidir. Sayın başkanla da içeride mütala ettik, böyle bir çalışmanın Adana Demirsporu daha da güçlendireceği kanaatindeyiz diye konuştu.
     Erbek, mart ayında yapılan olağan genel kurulun ardından kulübün gelir gider tablosunu internet sitesinde yayınladıklarını, yönetimin de düzenli bir şekilde gelir gider bilgilerinin açıklanmasını arzu ettiğini kaydetti.
     Adana Demirsporun 27 Haziranda gerçekleştirilen kongresi, 146 kişinin usulsüz şekilde kongre üyesi yapıldığı iddiaları sonrasında çıkan olaylar nedeniyle 2 Temmuz pazartesi gününe ertelenmişti.
    
     Muhabir: Ömer Yıldız / Zuhal Uzundere Kocalar
     Yayıncı: Hüseyin Doğru
<< Önceki Haber Adana Demirsporda usulsüz üye kaydı iddiası Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER