Adana polisinden bayram operasyonları

Adana polisinden bayram operasyonları -Kurban Bayramı süresince düzenlenen operasyonlarda 276 kilogram esrar ile 352 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi -Helikopter desteğiyle gerçekleştirilen operasyonlarda 26 kişi


ADANA (A.A) - Adana Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı tatilinde düzenledikleri operasyonlarda 276 kilogram esrar ile 352 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirdi.
     Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı tatilini fırsat bilen zehir tacirlerine ve sigara kaçakçılığı yapan suç örgütlerine yönelik çalışma gerçekleştirdi.
     Yapılan operasyonlarda 26 şüphelinin gözaltına alındığı, zanlıların evlerinde, araçlarında ve göstermiş oldukları yerde yapılan aramalarda 276 kilogram esrar ile 352 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildiği bildirildi.
     Helikopter desteğiyle gerçekleştirilen operasyonlarda gözaltına alınarak adliyeye sevk edilen 26 zanlıdan 21inin tutuklandığı kaydedildi.
     Şüphelilerin değişik illerden temin ederek kullanıma hazır paketler halinde getirdikleri uyuşturucu maddelerinin ele geçirilmesiyle, gençlerin zehirlenmelerinin önüne geçildiği belirtildi.
     Adana Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan, müdürlük binasında düzenlediği basın toplantısında, Kurban Bayramı tatili süresince Adana Valisi Hüseyin Avni Coşun talimatlarıyla alınan yoğun güvenlik tedbirleri sayesinde vatandaşların bayramı huzur ve güven içerisinde geçirmelerinin memnuniyet verici olduğunu belirtti.
     Gürkan, şunları kaydetti.
     Gerek asayiş, gerek trafik güvenliği yönünden Adanalı hemşehrilerimizin huzurlu bir bayram geçirmelerine katkı sunmak ve bunun sonucu olarak önemli bir hadisenin yaşanmaması en büyük gururumuzdur. Bayram süresince zehir tacirleri ve sigara kaçakçılarına yönelik olarak yoğun operasyonlar gerçekleştirilmiş, 276 kilogram uyuşturucu madde ile 352 bin paket gümrük kaçağı sigara ele geçirildi. Zehir tacirlerine ve halkın huzurunu kaçırmaya çalışan suç örgütlerine yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecek.
    
     Muhabir: Volkan Kaşık
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber Adana polisinden bayram operasyonları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER