Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Milli Piyango Çekilişi yarın Gölbaşında yapılacak


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşı Festivali kapsamında Milli Piyango çekilişi yarın ilçede yapılacak.
     Kaymakam Ali Edip Budan, 15. Gölbaşı Peygamber Üzümü Festivalinin bazı etkinliklerin iptal edildiğini ve bunun duyurusunu yaptıklarını, Milli Piyango idaresi ile yapılan sözleşme gereği çekilişin gerçekleştirileceğini ifade etti.
     Çekilişin ilçe stadında yapılacağı ifade eden Budan, Ayrıca stada gelip çekilişleri izleyecek olan vatandaşlara da orada birer davetiye dağıtılacak. Bu davetiyelerde bulunan numaralara yapılacak çekiliş ile de 5 şanslı kişiye LCD televizyon hediye edilecek. Çekiliş saat 13.30da başlayacak dedi.
    
     -Fayton turları ilgi görüyor
    
     Gölbaşı Belediye Başkanı Yusuf Özdemir, ilçenin turizminde gelişimi yakalamak için kiraladıkları faytonun ilgi gördüğünü belirtti.
     Gölbaşı Gölü çevresi ve yürüyüş yolu civarında vatandaşlara yönelik fayton gezileri düzenlemeye başlandığını ifade eden Özdemir, ilçede faytonla gezinti hizmeti verenlerin sayısının artmasını umduklarını belirtti.
     Gölbaşı Belediyesi olarak çevre düzenlemeleri ve turizm değeri olan gölü tanıtmak için ziyaretçilerin gezebileceği bir fayton hattı oluşturmak istediklerini aktaran Özdemir, Bu Gölbaşı için çok güzel olacak. Faytonun göl kenarında fotoğraf çektirmek isteyenler için de güzel bir malzeme olacağını düşünüyoruz. Özellikle gün batımı saatlerinde göl kıyısında gezinti yapan fayton ortaya kartpostallık görüntüler çıkarabiliyor diye konuştu.
    
     -Tut Kaymakamı Kendüzler, yol çalışmalarını inceledi
    
     Tut Kaymakamı Ramazan Kendüzler, beraberindeki heyetle Kaşlıca köyü Pamuklu mezrası arasındaki 1. ve 2. kat sathi asfalt çalışmalarını inceledi.
     Kaymakam Kendüzler, İl Meclis Üyeleri Abdulkadir Gürbüz ve Muzaffer Ağca ile yaptığı inceleme sırasında köy muhtarı Hüseyin Atalaydan bilgi aldı.
     Kendüzler ayrıca köy halkıyla bir araya gelerek sorunlarını dinledi.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi
     Yayıncı: Sevil Çelik
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER