Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Milletvekili Erdoğandan YURTKURa ziyaret


ADIYAMAN (A.A) - AK Parti Milletvekili Mehmet Erdoğan, YURTKUR Adıyaman Müdürlüğünü ziyaret etti.
     Erdoğan, ziyarette yaptığı açıklamada, YURTKURun sorunlarıyla yakından ilgilendiğini ve devam eden yurt binasıyla ilgili gerekli desteği vereceğini söyledi.
     Öğrencilerin daha iyi şartlarda barınmasının önemine değinen Erdoğan, Dilerim ki her öğrenci yurt imkanlarından faydalansın. Öğrencilerimiz şu andan yurtlarda eskiye kıyasla daha işi şartlarda bulunuyor diye konuştu.
     YURTKUR Müdürü Sami Köroğlu ise, öğrencilerin rahat bir ortamda barınmaları için bütün imkanları sunduklarını belirtti.
    
     -Belediye Başkanı Büyükaslana ziyaret
    
     Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürü Prof. Dr. İrfan Aycan, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslanı ziyaret etti.
     Aycan, ziyarette, Başkan Büyükaslan ile bir süre görüşerek, ilin eğitim alanındaki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Adıyamanda düzenlenen istişare toplantısına değinen Aycan, Milli Eğitim Bakanlığındaki üst yöneticiler 11 ayrı gruba ayrılarak 81 vilayette toplantı düzenliyor. Biz de Adıyamanda bölge toplantısı düzenledik. Çok verimli bir çalışma oldu diye konuştu.
     Başkan Büyükaslan ise, son yıllardaki eğitim alanına yapılan yatırımlardan memnun olduklarının altını çizerek, AK Parti Hükümeti döneminde eğitim alanında Cumhuriyet tarihi boyunca görülmemiş yatırımlara şahit oluyoruz. İlk defa milli eğitim bütçesi milli savunma bütçesinin önüne geçti dedi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER