Adıyamandan kısa kısa

Adıyamandan kısa kısa -Gölbaşında Osmanlıca kursu açılacak


ADIYAMAN (A.A) - Gölbaşında, Osmanlıca kursu açılacağı bildirildi.
     Mili Eğitim Bakanlığı Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü ve Hayrat Vakfı arasında imzalanan protokol gereği ülke genelindeki Halk Eğitim Merkezlerinde Osmanlı Türkçesi kurslarının yeni dönemde açılacağı belirtildi. Bu kapsamda Gölbaşı Halk eğitim merkezinde de Osmanlıca kursu açılacak.
     Osmanlıca kurs koordinatörü Abdullah Çaktı, ücretsiz olan kursların Halk Eğitim merkezi konferans salonunda gerçekleştirileceğini belirtti.
     Kurslara yoğun ilgi olduğunu ifade eden Çaktı, kayıt yaptırmak isteyenlerin Halk Eğitim Merkezine başvurmaları gerektiğini kaydetti.
    
     -Gölbaşında çiçeklendirme çalışması-
    
     Gölbaşında refüj, park ve bahçelere çiçek ekimine başlandığı bildirildi.
     Gölbaşı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, seralarda yetiştirilen ve ömrü Mayıs ayına kadar sürecek olan menekşe, lale, süs lahanası gibi bitkileri park, bahçe ve refüjlere dikmeye başladı. Mayıs ayında ise petunya, kadife, begonya ve ateş çiçekleri dikecek olan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, bunların bakımlarını da düzenli olarak gerçekleştirecek.
     Yetkililer, yaya bölgelerinde zemin ve direk süslemeleri ile ilçeye bir kimlik kazandıran çalışmaların çevre esnafı ve vatandaşlar tarafından sahiplenildiğini kaydettiler.
    
     Muhabir: Emin Tezerdi / Veli Gürgah
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamandan kısa kısa Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER