Adıyaman Valisi Demirtaş, görevine başladı

Adıyaman Valisi Demirtaş, görevine başladı -Demirtaş: Kamu, özel sektör, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarıyla karşılıklı işbirliğine önem vereceğiz


ADIYAMAN (A.A) - Valiler Kararnamesi ile mülkiye başmüfettişliği görevinden Adıyaman Valiliğine atanan Vali Mahmut Demirtaş, görevine başladı.
     Vali Demirtaş için Valilik önünde karşılama töreni düzenlendi. Törene, Vali Yardımcısı Murat Süzen, Belediye Başkanı Necip Büyükaslan ve il protokolü katıldı. Polis tören mangasını selamlayan Demirtaş, daha sonra törene katılanlarla tokalaştı.
     Demirtaş, makamında yaptığı konuşmada, Adıyamanın tarihi, kültürü, folkloru, petrolü, Atatürk Barajı, Kommagene Uygarlığının eşsiz hoşgörüsü ve birlikte yaşama mefkuresinin dirlikte ve kardeşlikte olduğunun en güzel örneklerinin yaşandığı bir il olduğunu belirtti.
     Adıyamana vali olarak hizmet edecek olmanın onur ve mutluluğunu yaşadığını ifade eden Demirtaş, şunları kaydetti:
     Binlerce yıllık kültürün harmanladığı, Güneydoğu Anadolu Bölgesinin bu önemli kentine, çalışkan mesai arkadaşlarımla birlikte, üstün görev anlayışı içinde en doğru, akılcı, etkin ve verimli bir şekilde, mesai mefhumu gözetmeksizin hizmet etme azmi ve gayreti içerisinde olacağım. Bütün çalışmalarımızı hukukun üstünlüğü, ortak aklı ve toplumun sağduyusunu esas alan insan odaklı, toplumun bütün kesimlerini kucaklayan bir yönetim anlayışı içinde, aralıksız bir şekilde yürüteceğiz.
     Adıyamanın ekonomik ve sosyal kalkınmasını sürdürebilir hale getirilmesine yönelik yoğun çaba sarf edeceklerini belirten Demirtaş, Kamu, özel sektör, üniversite ve sivil toplum kuruluşlarıyla karşılıklı işbirliğine önem vereceğiz dedi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Ahmet Caner Baysal
     Yayıncı: Mürsel Çetin
<< Önceki Haber Adıyaman Valisi Demirtaş, görevine başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER