Adıyamanlı öğrencilere kırtasiye yardımı

Adıyamanlı öğrencilere kırtasiye yardımı -İstanbulda bir firma, öğrencileri için yardım talebinde bulunan Kahta ilçesindeki bir okul müdürüne 5 koli kırtasiye malzemesi gönderdi


ADIYAMAN (A.A) - İstanbulda bir firma, öğrencileri için yardım talebinde bulunan Kahta ilçesindeki bir okul müdürüne 5 koli kırtasiye malzemesi gönderdi.
     İlçeye bağlı Dardağan İlköğretim Okulu Müdürü İsmail Türkoğlu, öğrencilerinin kırtasiye ihtiyaçlarının karşılanması için İstanbuldaki bir firmaya mail göndererek destek istedi. Türkoğlunun talebini olumlu karşılayan Umur Basım ve Kırtasiye A.Ş adlı firma, 5 koliden oluşan kırtasiye malzemelerini Dardağan İlköğretim Okuluna gönderdi.
     Okul Müdürü Türkoğlu, yaptığı açıklamada, ailelerinin ekonomik durumu iyi olmadığı için çocuklarının ihtiyaçlarını karşılamada zorluklar çektiğini belirtti. İnternet üzerinde kırtasiye malzemesi satışı yapan bir firmaya mail attığını anlatan Türkoğlu, şunları kaydetti:
     Öğrencilerimin durumunu çok iyi biliyorum. Eğitim herkesin hakkı. Bu düşünce ile internet ortamında bireysel bir araştırma yaptım. Araştırmalarım neticesinden Türkiyenin tanınmış kırtasiye şirketlerine internet ortamında okulun durumunu ve öğrencilerimizin kırtasiye ihtiyaçlarını anlatan bir mail attım. Yardım talebimize İstanbuldan Umur Basım ve Kırtasiye A.Ş adlı firma olumlu cevap verdi ve 5 koliden oluşan kırtasiye yardımını okula gönderdiler.
     Firmaya teşekkür eden Türkoğlu, hayırseverlerin özellikle eğitim konusunda desteklerini esirgememelerini istedi. Türkoğlu, öğrencilerinin iş adamına teşekkür mektubu yazdığını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Hakan Furkan
     Yayıncı: Ahmet Caner Baysal
<< Önceki Haber Adıyamanlı öğrencilere kırtasiye yardımı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER