Adıyamanspordan, Trabzonspora tepki

Adıyamanspordan, Trabzonspora tepki -Kulübün geçici başkanı Aslan, bir televizyon kanalındaki açıklamaları dolayısıyla Trabzonspor Kulübü Başkanı Şener ve genel sekreter Hasan Yenere tepki gösterdi


ADIYAMAN (A.A) - Adıyamanspor Kulübü geçici Başkanı İbrahim Aslan, bir televizyon kanalındaki açıklamaları dolayısıyla Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Genel Sekreter Hasan Yenere tepki gösterdi.
     Aslan, yaptığı yazılı açıklamada, geçen hafta bir televizyon kanalında yayımlanan programa canlı telefon bağlantısıyla katılarak kulübü aleyhine karar veren savcı ile rakibi olan futbol takımının teknik direktörünü eleştirirken, Adıyamanı aşağılayıcı ithamlarda bulunan Şener ve Yeneri kınadı.
     Trabzonsporun sırf Anadolu takımı olmasından dolayı Adıyamanda binlerce taraftarı olduğunu hatırlatan Aslan, kulüp başkanının yaptığı açıklamaların kulübü değil, kendisini bağladığını, bu nedenle tepkilerini sürdüreceklerini ifade etti.
     Sadri Şener ile Hasan Yenerin Adıyaman ile ilgili küçük düşürücü açıklamalarını eleştiren Aslan, Adıyamanımıza karşı yapılan bu küçültücü yorumlar tüm Adıyamanlıları derinden üzmüştür. Bizim sorunumuz ne Trabzonlu kardeşlerimiz, ne de Trabzonspor Kulübümüzdür. Bizim sorunumuz Trabzonsporun ağırlığını kaldıramayan sözde yöneticilerinedir ifadelerini kullandı.
     Aslan, Hasan Yenerin, Aykut Kocamanı Adıyamanspor Teknik Direktörü diye nitelendirerek söylediği sözlerin, Adıyaman halkını küçük düşürücü beyanlarla eş değer olduğunu savunarak, Aykut Kocaman Türk sporunun yetiştirdiği en önemli futbolculardan biri. Şimdi de Türkiyenin en büyük kulüplerinden olan Fenerbahçenin teknik direktörü olarak görev yapmasından onur duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz diyerek sözlerini tamamladı.
    
     Muhabir: Hakan Furkan / Sevil Çelik / Ömer Hakan Kibar
     Yayıncı: Erdem Gültekin
<< Önceki Haber Adıyamanspordan, Trabzonspora tepki Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER