AESOB Başkanı Sevimçok:

AESOB Başkanı Sevimçok: -Başbakanımız ve hükümetimiz bir an evvel gereken çalışmayı yaparak kentimize gelen turistlerimiz de böylelikle rahat rahat esnafımızla buluşup esnafımızın kalkınması sağlanabilir


ANTALYA (A.A) - Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı Abdullah Sevimçok, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın Antalyadaki konuşmasında Antalya esnafının turizmden pay almasına yönelik çalışmaları olduğu yönündeki sözlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
     Abdullah Sevimçok, yaptığı yazılı açıklamada, partisinin il kongresi ve toplu açılışlar için Antalyaya gelen AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın konuşmasında Antalya turizminden esnafın da pay almasına yönelik çalışmaları olduğu yönündeki sözlerini hatırlattı.
     Başbakan Erdoğanın konuşmasının esnaf adına sevindirici olduğunu belirten Sevimçok, kendilerinin de en önemli isteğinin bu olduğunu bildirdi. Sevimçok, açıklamasında, İnşallah sayın Başbakanımız ve hükümetimiz biran evvel gereken çalışmayı yaparak kentimize gelen turistlerimiz de böylelikle rahat rahat esnafımızla buluşup esnafımızın kalkınması sağlanabilir dedi.
     Sevimçok, Başbakan Erdoğan tarafından açılışı gerçekleştirilen 68 yatırımı da büyük kazanım olarak nitelendirdi.
    
     Muhabir: Bekir Bektaş
     Yayıncı: Güç Gönel
<< Önceki Haber AESOB Başkanı Sevimçok: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER