Afyonkarahisardaki patlama

Afyonkarahisardaki patlama -Patlamada şehit olan onbaşı Burak Kaplanın ailesinin acı haber üzerine Afyonkarahisara gittikleri belirtildi


ÇORUM (A.A) - Afyonkarahisardaki patlamada şehit olan onbaşı Burak Kaplanın ailesinin acı haber üzerine Afyonkarahisara gittikleri belirtildi.
     Şehit Uzman Çavuş Mete Saraç Kışlasındaki patlamada şehit olan Burak Kaplanın annesi Hanife, babası Mustafa ve kardeşi Betül Kaplanın, patlama haberini alınca Afyonkarahisara gittikleri öğrenildi.
     Şehidin yaşadığı Çorumun Fatih Caddesi Ahçılar Sokaktaki binaya Türk bayrağı asıldığı, komşularının da üzgün oldukları gözlendi.
     Şehidin komşularından Arif Küçük, AA muhabirine, haberi televizyonlardan öğrendiklerini söyledi.
     Haberi duymasının ardından aileyi telefonla aradığını ifade eden Küçük, Afyonkarahisara giden anne ve babasını aradım. Annesi telefonda Burakın, şehit olduğunu söyledi. Burak, adam gibi adamdı. Efendi bir çocuktu. Beni Ramazan Bayramının 2nci günü aramıştı. Askerliğinin bitmesine 86 gün kaldığını söylemişti. Bu gelen acı haber bizleri derinden üzdü dedi.
     Bu arada, Çorumun bir diğer şehidi er Bayram Uluerin ailesinin Ankarada yaşadığı öğrenildi.
     Uğurludağ ilçesine bağlı Üçdam köyü nüfusuna kayıtlı şehit erin ailesinin, çocuklarının cenazesini köy mezarlığında defnetmek istediği bildirildi.
     Uğurludağ Kaymakamı Hasan Gümüşçüoğlu, ailenin talebi üzerine ilgililere gerekli çalışmaların yapılması yönünde talimatın verildiğini ve köy mezarlığındaki hazırlıkların yapıldığını kaydetti.
    
     Muhabir: Ferhat Barulay / İsmail Çimen
     Yayıncı: Tarkan Demir
<< Önceki Haber Afyonkarahisardaki patlama Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER