Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği

Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Erenoğlu: Yeni sistemle sağlıkta kalitenin artacağına inanıyoruz


AFYONKARAHİSAR (A.A) - Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Ayhan Erenoğlu, yeni sistemle sağlıkta kalitenin artacağını bildirdi.
     Erenoğlu, AA muhabirine, il genelinde 11 hastanenin sorumluluğunu üstlendiklerini ve sorunlara hızlı çözüm üreten anlayışla hizmet vereceklerini söyledi.
     Halk sağlığı konusunda duyarlı olduklarını belirten Erenoğlu, sağlık çalışanlarını ihtiyaca göre, hızlı ve objektif bir şekilde dağıtmanın amaçlandığı sistem kurduklarını bildirdi.
     Yeni sistemle sağlıkta kalitenin artacağına inanıyoruz diyen Erenoğlu, hastanelerde görev yaparken Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreterliği tarafından yerleri değiştirilen 58 sağlık çalışanına, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi Konferans Salonunda birer plaket verdiklerini hatırlattı.
     Plaket verilenlerin, onurlu bir görevi yerine getirmenin mutluluğunu yaşadığını dile getiren Erenoğlu, Bu onurlu görevi devredenler aramızdan hiç gitmeyecek. İnanıyorum ki, hepimizin içinde bir burukluk var. Bu bir hizmet yarışıdır. Şu anda biz varız, yarın bir başka arkadaşımız olacak diye konuştu.
    
     Muhabir: Ali Kemal Akan
     Yayıncı:
<< Önceki Haber Afyonkarahisar Kamu Hastaneleri Birliği Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER