AGD Konya Şubesinden siyer

AGD Konya Şubesinden siyer-i nebi yarışması


KONYA (A.A) - Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Konya Şubesi tarafından, yaklaşan Kutlu Doğum Haftası etkinlikleri dolayısıyla ödüllü siyer-i nebi bilgi yarışması düzenlendi.
     AGD Konya Şube Başkanı Yusuf Güneş, Özel Enderun Lisesinde yaptığı konuşmada, AGD olarak gençliğin yetişmesinde geleceğin inşası için büyük gayret gösterdiklerini söyledi.
     Yeni neslin, milli ve manevi değerlerine bağlı, inançlı evlatlar olarak büyümelerini temenni ettiklerini belirten Güneş, AGD olarak her zaman yaptıkları programlarla her gün daha büyük hedeflere ilerlediklerini vurguladı.
     Bunların en önemlilerinden birisinin de her yıl Kutlu Doğum Haftası dolayısıyla gerçekleştirdikleri ödüllü siyer-i nebi bilgi yarışması olduğunu aktaran Güneş, şunları kaydetti:
     Bu yarışmada amacımız, gençlerimizin Peygamber Efendimizin hayatını okumalarını, anlamalarını ve kendi hayatlarında örnek olmasını sağlamaktır. Bu gün gerçekleştirdiğimiz bu ödüllü bilgi yarışması, 6 farklı merkezde 300 gözetmen eğitimci ve 10 bin gencimizle ilköğretim ve lise olmak üzere iki kategoride gerçekleştirilmiştir. Bu sınava giren tüm gençlerimiz aslında birinci olmuştur. Bu sıralama ve ödüller teşvik amaçlıdır.
     Yarışmanın sonuçlarının ve ödül töreninin, 5 Nisan Cuma günü saat 20:00da Mevlana Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan kutlu doğum programında takdim edileceği bildirildi.
    
     Muhabir: Ayşe Şensoy
     Yayıncı: Rıfat Yerlikaya
<< Önceki Haber AGD Konya Şubesinden siyer Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER