Ağrıda doktorlara teşekkür plaketi verildi

Ağrıda doktorlara teşekkür plaketi verildi


AĞRI (A.A) - Vali Mehmet Tekinarslan, Ağrı Devlet Hastanesinde başarılı çalışmalarından dolayı doktorlara plaket verdi.
     Vali Tekinarslan, hastanenin salonunda düzenlenen programda yaptığı konuşmada, kentin sağlık alanında ilklere imza attığını ifade ederek, artık sadece bölgede değil Türkiye genelinde sağlıkta dikkati çeken bir il olduklarını söyledi.
     Ağrının sağlıkta çıtayı yükselttiğini vurgulayan Tekinarslan, şunları kaydetti:
     Özellikle beyin cerrahisi ve genel cerrahi ekibimiz çok güzel işler çıkardılar. Geçen aylarda fıtık ameliyatlarında büyük bir ilke imza attılar. 3 dakikada ameliyat, 3 saatte taburcu başlığıyla birçok ulusal basında yer aldı. Şimdi de kök hücre nakliyle bir ilke daha imza attık. Yapılan operasyon ve yapıldığı noktayla Türkiyede Devlet Hastanelerinde bir ilki gerçekleştirdik. Bu anlamda, buna benzer ilklerin yaşanması devam ediyor.
     Sağlıkta verilen kaliteli hizmet sayesinde çevre illere hasta sevklerinin önemi ölçüde azaldığını anlatan Tekinarslan, Bu da güzel bir tablo. Hatta son zamanlarda istenmeyen bir kaç olay yaşanmıştı sağlıkta. Şiddet olayları. Bunlar bizi son derece üzüyordu. Fakat bu gelişmeler ağrının kötü anılmasının önüne geçmiştir diye konuştu.
     Konuşmasının ardından, başarılı olan doktorlara teşekkür plaketi veren Tekinarslan, kök hücre nakli sayesinde tekrar yürümeye başlayan Orhan Şahbalı ziyaret ederek, ameliyatı yapan Kalp ve Damar Cerrahisi Opr. Dr. İlker Kayadan bilgi aldı.
    
     Muhabir: Metin Göktekin / Ayşe Yıldız
     Yayıncı: Emine Konuk
<< Önceki Haber Ağrıda doktorlara teşekkür plaketi verildi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER