Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof.

Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Aslan: Yeni dönemde üniversiteyi dünya üniversiteleri seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz


AĞRI (A.A) - Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İrfan Aslan, Yeni dönemde üniversiteyi dünya üniversiteleri seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz dedi.
     Üniversite rektörlüğüne yeniden atanan Prof. Dr. Aslan, kent girişinde akademisyen ve idari personel tarafından törenle karşılandı.
     Rektör Aslan, burada yaptığı konuşmada, üniversitenin, akademisyenlerin, idare personelin ve Ağrı halkının eseri olduğunu söyledi.
     Makamlar ve mevkilerin geçici olduğunu ifade eden Aslan, Eğer bir üniversite ya da devlet kurumu şehirle, halkla barışık değilse, beklenilen başarıyı gösteremez. Bu doğrultu da her zaman şehirle iç içe olduk dedi.
     El birliğiyle güzel bir kampüs alanı oluşturduklarını dile getiren Aslan, şunları kaydetti:
     Bundan sonra inanıyorum ki üniversitemiz dünyada parmakla gösterilecek uluslararası bir üniversite olacaktır. Bu da yine değerli akademisyenlerimiz tarafından meydana getirilecektir. Yeni dönemde üniversiteyi dünya üniversiteleri seviyesine çıkarmayı hedefliyoruz. Üniversiteler, bulundukları şehre, bölgeye ve ülkeye katkı yaptığı sürece gelişimini sürdürür. Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi de Ağrının ve bölgenin kalkınmasına bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da çok ciddi katkılar sağlayacaktır
    
     Muhabir: Fethullah Yaman - Emrah Kocabey / Çağlar Sefertaş
     Yayıncı: Muharrem Aksakallı
<< Önceki Haber Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Rektörü Prof. Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER