AGÜde Kariyer Ofisi Kuruluyor

AGÜde Kariyer Ofisi Kuruluyor


KAYSERİ (A.A) - Abdullah Gül Üniversitesinde (AGÜ) öğrencilerin kariyer gelişimlerini takip edebilmek için kariyer ofisi kuruluyor.
     AGÜ Rektörü Prof. Dr. İhsan Sabuncuoğlu başkanlığında Ankarada yapılan toplantıda kariyer ofisinin planlaması yapıldı.
     Rektör Sabuncuoğlu, Rektör Yardımcısı Osman Serindağ, Genel Sekreter Melih Çalıkoğlu ve akademisyenlerin yanı sıra Sabancı Enerjisa İnsan Kaynakları Müdürü Teoman Özağ ve çeşitli projelerde kariyer merkezi koordinatörü olarak yer alan Yıldız Öztürk Balamirin de katıldığı toplantıda, kuruluş çalışması devam eden kariyer ofisinin detayları görüşüldü.
     Toplantıda, ofisin yapılanması ile ilgili bazı kararlar alınırken alınan kararlarda öğrencilerin akademik ve bireysel gelişim alanlarının ayrı ayrı planlanması hedefleniyor.
     Oluşturulacak ofis bünyesinde ayrıca danışmanlık programı da yer alıyor. Öğrencilerin akademik kariyer planlamaları ile bireysel gelişimlerine katkı sağlayacak olan danışmanlar bu sayede öğrenciyi düşündürerek onun kendisi için en ideal ve doğru olanı kendisinin bulmasına karar vermesini sağlayacak.
     Kariyer ofisleri sayesinde öğrencilerin bireysel gelişimlerini rastlantıya bırakmayacak şekilde kariyer planlaması yapmaları hedefleniyor.
    
     Muhabir: Esra Gül Aktürk
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AGÜde Kariyer Ofisi Kuruluyor Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER