AHAS, Denizlide Türkiye birincisi oldu

AHAS, Denizlide Türkiye birincisi oldu


ADANA (A.A) - Adana Havacılık ve Adrenalin Sporları Kulübü (AHAS) Denizlide yapılan Uzun Mesafe Yamaç Paraşütü Şampiyonasında Türkiye birincisi oldu.
     AHAS Başkanı Güner Akkaya, yaptığı yazılı açıklamada Adana Büyükşehir Belediyesinin desteğiyle yurt içi ve yurt dışındaki yarışmalara katılan ve başarılı sonuçlar elde eden AHAS, Adananın tanıtımına katkı sağladığını belirtti.
     Kendilerine maddi manevi büyük destek verdiği için Zihni Aldırmaza teşekkür eden Akkaya, sporcularının önce Haziran ayında Kayseride Türkiye Yamaç Paraşütü yarışmasına katılara ikincilik elde ettikleri ifade etti.
     Daha sonra 2-8 Temmuz tarihleri arasında Denizlide gerçekleştirilen Uzun Mesafe Yamaç Paraşütü Şampiyonasında mücadele ettiklerini bildiren Güner Akkaya şunları kaydetti:
     Denizlide sporcularımız büyük bir başarı elde ederek Türkiye şampiyonu oldular. Erkekler bireyselde ikincilik ve üçüncülük, bayanlarda birincilik elde ettik ve Adanaya 8 kupa 10 madalya ile döndük. Sporcularımız kürsüye Adana Büyükşehir Belediyesinin bayrağı ile çıktı. Geçen yıl sekizinci olduğumuz şampiyonada bu yıl şampiyon olduk bu çok önemli bir başarıdır.
    
     Muhabir: Emrah Yorulmaz
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AHAS, Denizlide Türkiye birincisi oldu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER