Ahiler Haftası kutlamaları

Ahiler Haftası kutlamaları -Ahiler Futbol Turnuvasında dereceye giren takımlara kupaları verildi


NEVŞEHİR (A.A) - Nevşehirde Ahilik Haftası dolayısıyla düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren takımlara kupaları, düzenlenen tören ile verildi.
     Ahiler Haftası dolayısıyla Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ve Gençlik Hizmetleri ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü tarafından ortaklaşa düzenlenen futbol turnuvasında dereceye giren takımlar için Ticaret Borsası salonunda tören düzenlendi.
     Törene, Vali Yardımcısı Nurettin Ateş, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Rafet Öztürk, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer, Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü, KKTC Esnaf ve Sanatkarlar Birliği Federasyonu Başkanı Kemal Altuncuoğlu, bazı oda başkanları ve turnuvaya katılan takımların yöneticileri ve sporcular katıldı.
     Turnuvada birinci olan Madeni İşler Odası, 2. olan Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ve 3. olan Pazarcılar Odası futbol takımına kupaları verildi.
     Turnuvanın en centilmen takımı seçilen ve Nevşehirde görev yapan ulusal ve yerel gazete ve televizyon muhabirlerinin katılımı ile oluşturulan Medyagücünün kupasını ise Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Mustafa Ünlüer ve Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü verdi. Medyagücünün kupasını takım kaptanı Erdal Kesici aldı.
     Ayrıca programda çıraklık okulundan mezun olan çıraklara da sertifikaları verildi.
    
     Muhabir: Murat Asil
     Yayıncı: Yücel Velioğlu
<< Önceki Haber Ahiler Haftası kutlamaları Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER