AİBÜde Kariyer Günleri başladı

AİBÜde Kariyer Günleri başladı


BOLU (A.A) - Abant İzzet Baysal Üniversitesi (AİBÜ), AİBÜ Mezunlar Derneği (İBUMED), Türkiye İş Kurumu (İş-Kur) Bolu İl Müdürlüğü, KOSGEP ve Elginkan Vakfınca ortaklaşa düzenlenen Kariyer Günleri başladı.
     AİBÜ Kültür Merkezi Pembe Salonda, bu yıl ikincisi düzenlenen Kariyer Günlerinin açılış toplantısı, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.
     Açılış toplantısında konuşmasına AİBÜnin kurucusu İzzet Baysalı anarak başlayan İBUMED Genel Sekreteri Nihal Öğten, mezunlar derneği hakkında bilgi verdi.
     İş-Kur Bolu İl Müdürü İsmail Yalçın da bu ülkenin geleceği ve teminatı olan gençlerin gelecekleri ile ilgili kaygı ve endişe içinde olduklarını ifade ederek, kurum olarak her zaman gençlerin yanında olduklarını vurguladı.
     Yalçın, Kurum olarak, istihdamın arttırılması, ulusal istihdam politikası oluşturulması, işsizliğin önlenmesi ve işsizlik sigortası konularında hizmet vermek istiyoruz. Engellilerin, kadınların, uzun süreli işsizlerin, eski hükümlülerin istihdamı için çalışıyoruz. Kariyer planlarınızda ve çalışma hayatınız boyunca İş-Kur hep yanınızda olacak dedi.
     Birçok şirketin temsilcilerinin sunum yapacağı Kariyer Günleri 8 Kasım Perşembe günü sona erecek.
    
     Muhabir : Zafer Göder / Emin Gürbüz
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AİBÜde Kariyer Günleri başladı Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER