Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Uzun: -Halkımızı Gönül Elçisi olmaya davet ediyoruz. Gönül Elçisi olmak hiçbir külfet gerektirmiyor


YALOVA (A.A) - Yalova Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Hilmi Uzun, Halkımızı Gönül Elçisi olmaya davet ediyoruz. Gönül Elçisi olmak hiçbir külfet gerektirmiyor dedi.
     Uzun, gazetecilere yaptığı açıklamada, Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın eşi Emine Erdoğan himayesinde başlatılan Gönül Elçileri Projesi tanıtımı ve kamuoyunu bilgilendirme toplantılarının il genelinde devam ettiğini belirtti.
     Yalovada Gönül Elçisi sayısının 212, Koruyucu Aile başvurusunun ise 5 olduğuna dikkati çeken Uzun, şunları kaydetti:
     Daha iyi hizmet vermek ve İlimizdeki ihtiyaç sahiplerine hizmetlerimizi ulaştırmak adına gayret gösteriyoruz. Halkımızı Gönül Elçisi olmaya davet ediyoruz Gönül Elçisi olmak hiçbir külfet gerektirmiyor. Halkımızın; yanında, yakınında mağdur olan kimseleri bizlere, İl Müdürlüğümüze yönlendirmeleri yeterli olacaktır. Bundan sonraki süreçte daha küçük çaplı tanıtım toplantıları yapılacaktır. Evlat edinmek üzere sırada bekleyen aileler ile korunma ve bakım altında bulunan çocuklarımızın yakınlarıyla koruyucu aile hizmeti konusunda görüşme yapılması planlanmaktadır.
    
     Muhabir: İsmail Ersan
     Yayıncı: Haluk Yüksel
<< Önceki Haber Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER