AK Kadınlar Kastamonuda ağaç dikti

AK Kadınlar Kastamonuda ağaç dikti


KASTAMONU (A.A) - AK Parti Kastamonu Kadın Kolları üyesi hanımlar, Bir kadın bin umut, bir ağaç bin nefes projesi kapsamında ağaç dikti.
     Ağaç dikme töreni, İstanbul yolu üzeri Açıkmaslak mevkisinde gerçekleştirildi. AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen törende yaptığı konuşmada, projenin adının çok anlamlı olduğunu söyledi.
     Proje kapsamında Kastamonuda 19 bin ağaç dikileceğini ifade eden Gülşen, Türkiye genelinde 3,5 milyon kadın adına 3,5 milyon ağaç dikeceğiz. Bu proje çok hayırlı bir proje. Bu proje AK Partinin çevreye verdiği önemin bir neticesi diye konuştu.
     AK Parti İl Başkanı Metin Çelik ise 10 yıllık iktidarları döneminde çevre bilincinin geliştirilmesi için birçok projeye imza atıldığını hatırlatarak, şunları kaydetti:
     Orman ve çevre bizim her şeyimiz, geleceğimiz. Çocuklar adına, geleceğimiz adına bu projeler çok önemli. Orman bakımından Kastamonu Türkiyenin akciğeri durumunda. Orman üretiminin yaklaşık yüzde 17si Kastamonuda gerçekleştiriliyor. Bizler de varlığımızı korumak ve geliştirmek adına üzerimize düşen sorumlukları yerine getirmek zorundayız.
     Kastamonu Orman Bölge Müdürü Ali Şahin, 81 ilde 1 kadın 1 orman projesinin başlatıldığına işaret etti.
     Dikilen fidanların şehrin kenarında olduğu söyleyen Şahin, Hanımefendiler gelip birebir takip edebilirler. Bizler burada sizin adınıza sembolik olarak 50-100 tane fidan dikeceğiz. Ancak daha sonra 19 bin fidan dikilecek. İsteyen hanımefendiler giderek kendi fidanının nasıl büyüdüğünü görecektir şeklinde konuştu.
     AK Parti Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Mihrican Metinoğlu ise partisinin 3 milyon 250 bine ulaşan kadın üye sayısıyla dünyanın en büyük kadın sivil toplum örgütü olmayı başardığını belirterek, her türlü fedakarlığı göze alan ve her koşulda siyaset yapmaya kendisini adamış AK Partili kadınların dev bir eser bırakmaya hazırlandığını kaydetti.
     Törene, AK Parti Kastamonu Milletvekili Mustafa Gökhan Gülşen, AK Parti İl Başkanı Metin Çelik, AK Parti Kadın Kolları İl Başkan Yardımcısı Mihrican Metinoğlu, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Zafer Tahir Karahasan, Orman Bölge Müdürü Ali Şahin ve kurum amirleri ile çok sayıda AK Parti Kadın Kolları üyesi katıldı.
    
     Muhabir: Esra Karamuk
     Yayıncı: Ebubekir Gülüm
<< Önceki Haber AK Kadınlar Kastamonuda ağaç dikti Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER