AK Partiden Engelliler Derneğine ziyaret

AK Partiden Engelliler Derneğine ziyaret


MUĞLA (A.A) - AK Parti Muğla Sosyal İşler Başkanı ve il başkan yardımcısı Armağan Erol, Muğla Engelliler Derneğini ziyaret etti.
     Erol, partilerinin il yönetim kurulu üyesi Özge Ceylan ile yaptığı ziyarette, derneğin çalışmaları hakkında bilgi aldı.
     Ziyarette konuşan Armağan Erol, Türkiyedeki engelli bireylerin oranının yüksek olduğunu, her insanın bir engelli adayı olduğu düşünüldüğünde yapılacak çalışmaların önemsenmesi gerektiğini söyledi.
     Engelli bireylere yardımcı olmak isteniyorsa onlara acıyarak yaklaşmak yerine topluma kazandırmak için çalışmalar yapılması gerektiğini belirten Erol, Engellilerin beceri ve yetenekleri doğrultusunda iş imkanı sağlayarak onları üretken ve verimli hale getirmeliyiz. Engelli kardeşlerimizin kendi kendilerine yetmeleri bilgi ve kültür düzeylerini yükseltmeleri, bir meslek sahibi olup bu meslekte iş edinmeleri gibi konularda hükümetimizce gerekli çalışmalar yapılıyor dedi.
     Erol, bu yıl ilk kez gerçekleştirilen özürlü memur seçme sınavının istihdam açısından engelli vatandaşların hayatını değiştirecek özellikte olduğunu kaydederek, Türkiyede engelliler açısından devrim niteliğinde icraatlar gerçekleştirildiğini dile getirdi.
     Muğla Engelliler Derneği Başkanı Emine Çakıroğlu ise son yıllarda engellilere ve yakınlarına ödenen engelli ve bakım maaşlarının engelli ailelerine büyük bir kolaylık sağladığını ifade ederek Engellilerimiz ve aileleri aldıkları maaşlarla hayatlarını güzel bir şekilde sürdürüyorlar. Ziyaretiniz ve verdiğiniz destek için derneğim adına sizlere çok teşekkür ederim diye konuştu.
    
     Muhabir: Utku Uçrak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Partiden Engelliler Derneğine ziyaret Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER