AK Partili vekiller Tomarzada

AK Partili vekiller Tomarzada


KAYSERİ (A.A) - TBMM Başkanvekili ve AK Parti Kayseri Milletvekili Sadık Yakut ve AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Tomarza ilçesinde iftar programına katıldı.
     İlçede vatandaşlarla sohbet edip esnaf ziyaretleri yapan Yakut ve Karayel, Belediye Başkanı Fahrettin Işıkı da ziyaret etti.
     Yakut ve Karayel, Kaymakam Eşref Yonsuz, İl Özel İdare Genel Sekreteri Mustafa Atsız ve çok sayıda vatandaşla birlikte Vesile Özilhan Öğrenci Yurdunda düzenlenen iftar programına katıldı.
     Milletvekili Karayel, burada yaptığı konuşmada, son zamanda artan terör olaylarına değinerek şunları söyledi:
     Bu millete karşı eline silah almış gayri meşru ne kadar güç varsa, adına ne derseniz deyin devlet bunları temizlemek için, çok büyük güç sarf ediyor. Uçaklarımız, askerlerimiz, özel timlerimiz PKK belasını def etmek için girmedik mezra, dere ve tepe bırakmıyor. Artık bu memlekette eline gayri meşru şekilde silah alan, kim varsa devletin ve milletin düşmanıdır. Onun için en kısa zamanda bu devlet düşmanlarından kurtulmak istiyoruz. Aklınıza niye bu PKK belası ile baş edilemiyor gibi bir soru gelebilir. Bu sadece PKK işi değil. Bu PKK belasına emperyalist güçlerin de çok büyük destekleri var.
    
     Muhabir: Tevfik Işık
     Yayıncı: İsmail İçer
<< Önceki Haber AK Partili vekiller Tomarzada Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER