AK Parti 4.Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu

AK Parti 4.Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu -Kozan ilçesinin Tarihi ve Kültürü İle Yaşayan, Estetik ve Yaşanabilir Şehir projesiyle birincilik ödülünü aldığı belirtildi


ADANA (A.A) - Ankarada düzenlenen AK Parti 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumunda, Yaşanabilir ve Estetik Şehirler kategorisinde, Kozan ilçesinin Tarihi ve kültürü ile yaşayan, estetik ve yaşanabilir şehir projesi ile ilçeler arasında birincilik ödülünü aldığı bildirildi.
     Belediye Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Parti Yerel Yönetimler Başkanlığının Marka Şehirler Geleceğe Hazır konulu 4. Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumunda Kozan Belediye Başkanı Kazım Özgan, ödülünü Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın elinden aldı.
     Yarışmaya Türkiye genelinde 286 proje katıldığı, Yaşanabilir ve Estetik Şehirler kategorisinde Kozan Belediyesinin, Tarihi ve kültürü ile yaşayan, estetik ve yaşanabilir şehir projesi ile birinci olduğu belirtildi.
     Ödül töreni sonrasında birincilik ödülü alan projelerin yeraldığı salonu da gezen Başbakan Erdoğanın, Kozan Belediyesinin projesini de inceleyerek Başkan Özgandan bilgi aldığı bildirildi.
    
     Muhabir: Volkan Varan
     Yayıncı: Aykut Ünlüpınar
<< Önceki Haber AK Parti 4.Uluslararası Yerel Yönetimler Sempozyumu Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER