AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Niyazi

AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Niyazi Altun: -Mersinde toplu mitingler veya yürüyüşler terör örgütü tarafından artık yapılamaz hale gelmiş, devletin gücü sayesinde vatandaşın can ve mal güvenliği sağlanmıştır.


MERSİN (A.A) - AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Niyazi Altun, Mersinde toplu mitingler veya yürüyüşler terör örgütü tarafından artık yapılamaz hale gelmiş, devletin gücü sayesinde vatandaşın can ve mal güvenliği sağlanmıştır dedi.
     Altun, yaptığı yazılı açıklamada, MHP Akdeniz İlçe Başkan vekili Remzi Çıngının Bakan Çağlayan Mersini sahipsiz bıraktı şeklindeki sözleriyle ilgili, MHPnin şehit cenazeleri üzerinden siyaset yaptığını savunarak, AK Parti iktidarında terörün Mersinde en aza indirildiğini, KCK mahalle yapılanmasına en büyük darbe vurulduğunu belirtti.
     Mersinin belli mahallelerinde meydana gelen olayların tüm Mersine mal edilmesinin insafsızlık olduğunu ifade eden Altun, şunları kaydetti:
     Kaldı ki Mersinde toplu mitingler veya yürüyüşler terör örgütü tarafından artık yapılamaz hale gelmiş, devletin gücü sayesinde vatandaşın can ve mal güvenliği sağlanmıştır. Şehit cenazeleri üzerinden siyaset yapan MHPnin bu son çırpınışları her zamanki gibi boşunadır. Şehit cenazelerinin tamamına Bakanımız Zafer Çağlayan bizzat katılmıştır. Şehitlerimizin aileleriyle tek tek görüşmek suretiyle Mersinli vatandaşlarımızın her daim yanında olmuştur. Genel seçimlerden bu yana Zafer Çağlayan-ın Mersin-e kaç defa geldiğini bütün Mersinliler bilmekte ve takdir etmektedir. Zafer Çağlayanın Mersini ne kadar çok sevdiğini yapılan yatırımlar ve hizmetlerle anlayabiliriz
    
     Muhabir: Mesut İnce
     Yayıncı: Zuhal Uzundere Kocalar
<< Önceki Haber AK Parti Akdeniz İlçe Başkanı Niyazi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER