AK Parti Antalya 4. Olağan Kongresi

AK Parti Antalya 4. Olağan Kongresi -AK Parti Antalya İl Başkanı Köse: Bu milletin Başbakanımıza susamışlığı var. Artık miting alanları taşıyor


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya İl Başkanı Mustafa Köse, Bu milletin Başbakanımıza susamışlığı var. Artık miting alanları taşıyor dedi.
     Köse, Hasan Doğan Stadyumundaki AK Parti Antalya 4. Olağan Kongresinde yaptığı konuşmada, ilçelerdeki kongreleri tamamladıklarını, en son il kongresi için bir araya geldiklerini söyledi.
     AK Partinin Antalyada çok güzel ve verimli çalışmalar yaptığını anlatan Köse, teşkilatın başarılı çalışmaları neticesinde üye sayısının 140 bine ulaştığını kaydetti. Bu başarının sadece kendisi ve il yönetimine ait olmadığına işaret eden Köse, Biz büyük bir aileyiz. Ne olduğumuzun farkındayız. Kadın kolları, gençlik kolları, ilçe ve il yönetimleriyle, milletvekilleriyle, belediye başkanlarıyla büyük bir aileyiz diye konuştu.
     Kendilerine sizin kongrelerinizde sandalyeler neden havada uçuşmuyor, sizin kongrelerinizde neden yumruklar konuşmuyor- şeklinde sorular yöneltildiğini dile getiren Köse, Çünkü bizde samimiyet ve muhabbet var. Bu samimiyet, bu muhabbette kadrolar da var. AK Parti kurulduğu ilk günden itibaren büyük destek gördü. Çünkü bu milletin Başbakanımıza susamışlığı var. Artık miting alanları taşıyor dedi.
     Kongrelerin yenilenme dönemleri olduğunu ifade eden Köse, teşkilat içinde görev almanın zor ve vebalı yüksek bir iş olduğunu söyledi. Teşkilatta başarılı olabilmek için güçlü bir imana ve inanca sahip olunması gerektiğini vurgulayan Köse, Bu işte başarılı olmak istiyorsanız çok çalışacak, verilen işleri takip edeceksiniz ama işin sırrı ve başlangıcı kuvvetli bir imana sahip olmaktır diye konuştu.
    
     Muhabir: Murat Yolcu
     Yayıncı: Hatice Özdemir
<< Önceki Haber AK Parti Antalya 4. Olağan Kongresi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER