AK Parti Antalya Milletvekili Badak:

AK Parti Antalya Milletvekili Badak: -Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz


ANTALYA (A.A) - AK Parti Antalya Milletvekili Sadık Badak, yapamayacakları hiçbir şeyin sözünü vermediklerini söyledi.
     Badak, Antalya Semt Pazarcılar Odası Başkanı İsmail Öz ve yönetimini ziyaret etti.
     Pazarcılar Odasını ve pazar esnafını önemsediklerini belirten Badak, Her ailenin temiz ve sağlıklı gıdalarla beslenmeleri için yaz kış, gece gündüz demeden hizmet veriyorsunuz. Bizler sizin şehir hayatındaki yaşam ve çalışma şartlarınızı kolaylaştırmak için elimizden geleni yapacağız. Bizi nerede ve ne zaman görmek istiyorsanız her zaman sizlerle birlikte olacağız dedi.
     Ziyaret ettiği ilçelerdeki meslek odalarını da mutlaka ziyaret ettiklerini anlatan Badak, 4 bin 500 üyesi olan Antalya Semt Pazarcılar Odası, Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinin ve esnafın sıkıntılarının çözümü için ortak bir yol mutlaka vardır. Esnafımızın sorunları ne kadar sıkıntılı olursa olsun, karşılıklı güven ortamı içerisinde istişare ile bu sorunların çözüleceğine inanıyorum diye konuştu.
     Badak, verdikleri her sözü tuttuklarını vurgulayarak, şunları söyledi:
     Yapamayacağımız hiçbir şeyin sözünü vermiyoruz. Odalarımızla, esnafımıza yönelik güzel işler yapabileceğimizi düşünüyorum. Sizleri de bu sorumluluğun bilincinde olarak gösterdiğiniz hassasiyet dolayısıyla kutluyorum. Sıkıntı ve sorunlarınızın çözümü için diğer milletvekili arkadaşlarımla ilgili bakanlıklar ile görüşüp elimizden geleni yapacağız.
     Oda başkanı İsmail Öz de sorunları hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Şamil Kahveci
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Antalya Milletvekili Badak: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER