AK Parti Bartın İl Başkanı Arslan:

AK Parti Bartın İl Başkanı Arslan: -Bartında en büyük eksiklik, merkez belediyesinin AK Partiye sahip olmamasıdır


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın İl Başkanı Yaşar Arslan, Bartında en büyük eksiklik, merkez belediyesinin AK Partiye sahip olmamasıdır dedi.
     Arslan, il başkanlığında düzenlediği basın toplantısında, partilerinin 30 Eylülde 4. olağan büyük kongresinin yapılacağını hatırlatarak, bu kongrenin 10 yılın muhasebesi niteliğini taşıdığını söyledi.
     Partilerinin il yönetimi, kadın ve gençlik kolları ile kongrenin heyecanını yaşadıklarını ve il teşkilatını büyük bir katılımla temsil edeceklerini ifade eden Arslan, şöyle konuştu:
     AK Parti, dünyada oylarını arttırarak üst üste seçim kazanan tek parti olmuştur. Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımız Recep Tayip Erdoğan ve ekibi, halkın güvenini mahcup etmemiştir. İktidarımızla birlikte ülkemizde ve Bartında hep ilkler yaşandı. Eğitimde, sağlıkta, ulaşımda çok büyük atılımlar oldu. İlimizde 2004de uygulamaya konulan KÖYDES projesiyle köylerimizin yol ve su sorunları büyük ölçüde çözüldü. İhtiyaçlar sınırsızdır, biz de vatandaşlarımızdan gelen her türlü talebe cevap vermeye çalışıyoruz. OSBnin bin dönümlük yeni alanıyla ilgili genişleme çalışmalarına başlanabilmesi için, taşkın korumayla ilgili sorun çözülme aşamasına geldi. Bartın, gelişen ve büyüyen bir il. Bartında en büyük eksiklik, merkez belediyesinin AK Partiye sahip olmamasıdır. Nasip olursa önümüzdeki yerel seçimlerde 9 belediyenin 9unu da alacağız. Bunun için gerekli tüm çalışmalarımızı yapıyoruz.
     Arslan, önceki seçimde belediye başkanı adayının dışarıdan geldiği yönünde eleştiriler aldıklarını anımsatarak, bunu tekrarlamayacaklarını sözlerine ekledi.
    
     Muhabir: Selim Bostancı/Sinan Özmüş
     Yayıncı: Nurhan Çorlu
<< Önceki Haber AK Parti Bartın İl Başkanı Arslan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER