AK Parti Bartın Milletvekili Tunç:

AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: -Kurban Bayramının dargınlıkların unutulmasına, insanlığın barışına, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını temenni ediyorum


BARTIN (A.A) - AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Kurban Bayramının dargınlıkların unutulması, insanlığın barışına, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını temenni ettiğini bildirdi.
     Tunç, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajda, bayramların sevinçlerin paylaşıldığı, kalplerin yumuşadığı, akraba ve komşuların ziyaret edildiği müstesna günler olduğunu belirtti.
     Bayramların öksüz ve yetimlerin sevindirilmesine de vesile olduğunu vurgulayan Tunç, şunları kaydetti:
     Millet olma irademizi diri tutan, birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularımızı pekiştiren, rahmet ve bereket dolu bir Kurban Bayramına daha ulaşmış bulunuyoruz. Kurban Bayramının dargınlıkların unutulmasına, insanlığın barışına, millet olarak huzurlu bir geleceğe vesile olmasını temenni ediyorum. Bu mutlu günde tüm milletimizin ve Bartınlı hemşehrilerimin mübarek bayramlarını tebrik eder, sevdikleriyle birlikte mutlu ve huzurlu nice bayramlar dilerim.
    
     Muhabir: Selim Bostancı
     Yayıncı: Erdinç Aksoy
<< Önceki Haber AK Parti Bartın Milletvekili Tunç: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER