AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun:

AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: Özürlü vatandaşlarımızın insan onuruna yakışır şekilde korunmasını sağlamak, becerilerini geliştirmek ve sosyal hayata uyumuna ilişkin hizmetleri sunmak, hükümetimiz olarak öncelikli görevlerimizdend


BOLU (A.A) - AK Parti Bolu Milletvekili Ali Ercoşkun, Özürlü vatandaşlarımızın insan onuruna yakışır şekilde korunmasını sağlamak, becerilerini geliştirmek ve sosyal hayata uyumuna ilişkin hizmetleri sunmak hükümetimiz olarak öncelikli görevlerimizdendir dedi.
     Ercoşkun, yaptığı yazılı açıklamada, mutlu ve huzurlu bir toplum yaratmanın en önemli şartının, bütün bireylerin eşit şartlarda, ortak bir amaç etrafında, birbirini anlayarak ve destek vererek, zorlukları birlikte göğüsleyerek ileriye bakabilmelerini sağlamak olduğunu kaydetti.
     Özürlü vatandaşların sorunlarının çözümü konusunda devletin ve hükümetin büyük çaba sarf ettiğini, özürlü vatandaşları hayatın içinde görebilmek için gerekli şartların hazırlanmasına öncelik verildiğini vurgulayan Ercoşkun, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:
     Özürlü vatandaşlarımızın insan onuruna yakışır şekilde korunmasını sağlamak, becerilerini geliştirmek ve sosyal hayata uyumuna ilişkin hizmetleri sunmak hükümetimiz olarak öncelikli görevlerimizdendir. Bu görevimizi yerine getirirken en büyük desteğimiz, milli ve manevi değerlerine bağlı, dayanışma duygusuna sahip bir toplumun varlığıdır. Bizim hizmet politikalarımızın temelinde önce insan ilkesi vardır ve feda edilecek bir tek ferdimiz bile yoktur.
    
     Muhabir: Abdülhamid Hoşbaş
     Yayıncı: Murat Paksoy
<< Önceki Haber AK Parti Bolu Milletvekili Ercoşkun: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER