AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Cantepe:

AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Cantepe: -Partimiz, kimsenin siyasi görüşüne bakmadan herkese eşit şekilde hizmet ediyor


MUŞ (A.A) - AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Abdülmecit Cantepe, partilerinin kimsenin siyasi görüşüne bakmadan herkese eşit şekilde hizmet ettiğini söyledi.
     Cantepe, yaptığı açıklamada, AK Partinin insana hizmet anlayışıyla hareket eden bir parti olduğunu belirtti.
     Göreve geldiklerinden bu yana halkla birlikte olduklarını ve herkese eşit mesafede yaklaştıklarını ifade eden Cantepe, şöyle konuştu:
     Partimiz Türkiyede ilklerin partisi oldu. 2001 yılında kurulduktan sonra girmiş olduğu ilk seçimde, ülkede tek başına iktidara gelerek 11 yıldır hizmet etmekte. İlimize ve ilçemize de hizmet açısından ilkleri kazandıran partimiz, kimsenin siyasi görüşüne bakmadan herkese eşit şekilde hizmet ediyor.
     Bulanıkın gelişmesi ve kalkınması noktasında herkese görev düşüyor. Bulanıka birçok hizmet getirdik. AK Parti bir hizmet partisidir. Bunu aradan geçen 11 yılda kanıtladık. AK Parti Bulanık İlçe Başkanlığı olarak, halk arasında hiçbir ayrım yapmadan herkese eşit mesafedeyiz ve adaletli davranmaya gayret ediyoruz.
     AK Partiden önceki hükümetlerin sadece kendi partilerini ön planda tuttuğunu anlatan Cantepe, AK Partinin geçmişte yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırdığını kaydetti.
    
     Muhabir: Mehmet Fideyil Temel / Şener Toktaş
     Yayıncı: Levent Harman
<< Önceki Haber AK Parti Bulanık İlçe Başkanı Cantepe: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER