AK Parti Çayırovada mahalle başkanlarına mazbata

AK Parti Çayırovada mahalle başkanlarına mazbata töreni


KOCAELİ (A.A) - AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Teşilatlanma Başkanlığınca ilçe gençlik kolları mahalle başkanlarına mazbata töreni düzenledi.
     AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kollarından yapılan yazılı açıklamaya göre, AK Parti Çayırova İlçe Teşkilatında düzenlenen törende AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, mahalle başkanlarına ve yönetime özverili çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
     Mahalle teşkilatlarının partinin teşkilatlanma yapısının temelini oluşturduğunu ifade eden Sekmen, teşkilatlarla daha iyi hizmetlere imza atmaya devam edeceklerini söyledi.
     AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın ise gençlerin siyasetteki önemini vurguladı. Uzun süredir devam eden SHM programları çerçevesinde 90lı gençlerle bir araya geldiklerini anlatan Akın, mahalle başkanlarına ve yönetimlerine her zaman değer verdiklerini dile getirerek, Çayırova ilçesinde genç potansiyelinin yüksek olduğunu, gençlerle bir arada Çayırova, Kocaeli ve Türkiye için hizmet üretmeye devam edeceklerini kaydetti.
     Konuşmaların ardından, Akse Mahallesi Başkanı Cihan Köksaldı, Atatürk Mahallesi Başkanı Hüseyin Şahin, Çayırova Mahallesi Başkanı Emre Çimen, Cumhuriyet Mahallesi Başkanı Gökay Altay, Emek Mahallesi Başkanı Resul Karataşoğlu, İnönü Mahallesi Başkanı Erol Erdaş, Özgürlük Mahallesi Başkanı İbrahim Güler, Şekerpınar Mahallesi Başkanı Sinan Dizge ve Yenimahalle Mahallesi Başkanı Serkan Karakaya mazbatasını aldı.
     Törene AK Parti Çayırova İlçe Başkan Vekili İsmail Bulut ve yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Yusuf Akın, AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Sekmen, gençlik kolları yöneticileri, mahalle temsilcileri katıldı.
    
     Muhabir: Metin Girgin
     Yayıncı: Kemal Kaymak
<< Önceki Haber AK Parti Çayırovada mahalle başkanlarına mazbata Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER