AK Parti Çukurova Gençlik Kollarında yönetim

AK Parti Çukurova Gençlik Kollarında yönetim belirlendi


ADANA (A.A) - AK Parti Çukurova Gençlik Kolları Başkanlığının 30 kişiden oluşan yönetim kadrosu belirlendi.
     AK Partiden yapılan açıklamaya göre, Çukurova ilçe binasında ilk toplantısını yapan üyeler, AK Partiye geçen, HAS Parti İl Gençlik Kolları Başkan ve yardımcılarına da törenle rozetlerini taktı.
     İlçe Başkanı Ramazan Çırak, hedeflerinin Çukurova Belediyesini AK Partiye armağan etmek olduğunu belirterek, Gençlerden beklentimiz çok büyük. Çukurova ilçesi genç bir nüfusa sahip, onlara sürekli, iktidarımızın yaptığı icraatları anlatarak doğru partiyi bulmalarına yardımcı olmalıyız ifadelerini kullandı.
     Bayrak asan sandalye taşıyan bir gençlik istemediklerini vurgulayan Çırak, El birliğiyle çalışarak seçimlere daha güçlü girmeliyiz. Başarmanın yarısı inanmaktır. Biz de gençlerimize inanıyor ve güveniyoruz. Sizlerin enerjisiyle çok güzel neticeler alacağız şeklinde açıklamada bulundu.
     AK Parti Çukurova Gençlik Kolları Başkanlığına getirilen Mustafa Akar ise partilerinin gençlik kollarının diğer partilerin gençlik kolları gibi sanal, hayali ve kağıt üzerinde bir birim değil, gençliğin, siyasetin muhtaç olduğu en mühim gıda olduğunu söyledi.
    
     Muhabir: Adana / Aykut Ünlüpınar
     Yayıncı: İsa Sansar
<< Önceki Haber AK Parti Çukurova Gençlik Kollarında yönetim Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER