AK Parti Denizli İl Başkanı Örki:

AK Parti Denizli İl Başkanı Örki: Hiç kimse Türkiyeyi etrafındaki diğer ülkelerle karıştırmasın


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli İl Başkanı Avni Örki, Hiç kimse Türkiyeyi etrafındaki diğer ülkelerle karıştırmasın dedi.
     Örki, Hakkarinin Geçimli köyündeki karakola teröristlerce düzenlenen saldırıda 6 asker ve 2 korucunun şehit olmasıyla ilgili olarak yaptığı yazılı açıklamada, evlatlarını kaybeden ailelerin acılarını yüreklerinde hissettiklerini belirterek, şehitlere Allahtan rahmet gazilere de acil şifalar diledi.
     Örki, açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
     Teröristleri aramıza sanki sivil vatandaşlarmışçasına sokup onlara eylem yaptırmayı planlamaktadırlar. Ülkemizin bir kısmında kurtarılmış bölge oluşturmayı hayal etmektedirler. Bu emelleri deşifre olmuştur ve güvenlik güçlerimiz derhal bu eylemlerin karşılığını vermiş hala da bölgede teröristlere karşı mücadele etkin bir biçimde devam etmektedir. 100den fazla terörist öldürülmüştür. Vatan savunması için daha ne yapılması gerekirse de yapılacaktır.
     Hiç kimse Türkiyeyi etrafındaki diğer ülkelerle karıştırmasın. Bu ülkenin evlatları bu toprakları kanları ile sulayarak vatan yaptılar. Şimdi de aynen ecdadın yaptığı gibi bu toprakları korumak için kanlarını canlarını vermeye hazırdırlar. Zannetmeyin ki bu ülke ufak rüzgarlarla hemen dağılıp tarumar olacak. Bu vatan bize maziden emanettir. Atiye de misak-ı milli sınırları içinde tek parça ve olduğundan daha güçlü bir şekilde bırakılacaktır.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Denizli İl Başkanı Örki: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER