AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel:

AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel: Sivil toplum örgütlerinin sayısı ve etkinliği, o ülkenin gelişmişlik düzeyi ile doğru orantılıdır


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, sivil toplum örgütlerinin sayısı ve etkinliğinin, o ülkenin gelişmişlik düzeyi ile doğru orantılı olduğunu söyledi.
     Yüksel, Tüm Sanayici ve İşadamları Derneği (TÜMSİAD) Denizli Şubesini ziyaret ederek, yapılan dernek genel kurulunda göreve seçilmeleri dolayısıyla TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Süleyman Gedik ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.
     Türkiyenin hızla büyüyen ve bölgesinde lider olma yolunda başarılı adımlarla ilerleyen büyük bir devlet olduğunu ifade eden Yüksel, şunları kaydetti:
     Birlik ve beraberlik ruhuyla ortaya konan tüm çalışmaların beraberinde başarıyı getireceği şüphesizdir. Sivil toplum örgütlerimiz, işadamı derneklerimiz bu doğrultuda büyük bir sorumluluğu yerine getirmektedir. Sivil toplum örgütlerinin sayısı ve etkinliği, o ülkenin gelişmişlik düzeyi ile doğru orantılıdır. Sivil toplum örgütleri, temsil ettikleri kitlenin sorunlarının çözümü için siyaset mekanizmasıyla sürekli irtibat halinde olmalı, bir köprü vazifesi görmelidir. Zamanında bilgilendirmeler ve önerilerle hükümetin daha doğru ve faydalı uygulamalar yapmasına katkı sağlamalıdırlar. Bu anlamda biz iktidara geldiğimizden bu yana sivil toplum örgütleriyle işbirliği ve istişare içinde olmaya özen gösterdik. Çoğulcu demokrasi mekanizmasının en önemli parçalarından olan sivil toplum örgütleri ile sürekli işbirliği içinde olmanın önemine inanıyoruz.
     TÜMSİAD Denizli Şube Başkanı Süleyman Gedik de derneğin faaliyetleri hakkında bilgi verdi.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ufuk Kırabalı
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER