Eren Holding başarılı öğrencileri ödüllendirdi

Eren Holding başarılı öğrencileri ödüllendirdi


BİTLİS (A.A) - Nurullah Eren Anadolu Öğretmen Lisesinde sınıflarında ilk üçe giren öğrenciler, Eren Holding tarafından ödüllendirildi.
     Okulun Konferans Salonunda düzenlenen ödül töreninde konuşan Vali Yardımcısı Akif Pektaş, meslek hayatında en anlamlı bulduğu konuşmaların, eğitim yuvalarında yaptığı konuşmalar olduğunu söyledi.
     Pektaş, şöyle konuştu:
     Çünkü buralarda gençlerimizin öğrenme aşkını, gençlere bu aşkı aşılayan öğretmenleri, bu eğitim yuvasındaki ışığı bütün cihana yayılmasına vesile olan saygı değer Eren Holding ve onun buradaki temsilcilerini burada gördükçe mutluluğumuz artıyor. Bugün buradan yayılacak ışık, ilerde bütün memleketi aydınlatacak. Burada yetişecek öğrenciler hangi kademede olursa olsun, görev yapacakları yerlerde şanlı bayrağımızı dalgalandıracak.
     İl Milli Eğitim Müdürü M. Emin Korkmaz ise, Eren Holdingin sadece bir binayı yapmadığını bunun yanı sıra öğrencilere maddi katkı da sunduğunu söyledi.
     Korkmaz, Bitlisin son 3 yılda eğitimde Türkiyede çok iyi bir yere geldiğini ve Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgelerine model olduğunu kaydederek, Eren Holding ailesine, kente eğitim alanında yaptığı katkılarından dolayı teşekkür etti.
     Ödül törenine Belediye Başkanı Fehmi Alaydın, Emniyet Müdürü Sadettin Akgüç, Cumhuriyet Başsavcısı Metin Etil, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.
    
     Muhabir: Yunus Okur
     Yayıncı: Berin Arslan Çetin
<< Önceki Haber Eren Holding başarılı öğrencileri ödüllendirdi Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER