AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel:

AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel: 2013 bütçesi dünyadaki gelişmeler dikkate alınarak hazırlanmıştır


DENİZLİ (A.A) - AK Parti Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, 2013 bütçesinin dünyadaki gelişmeler dikkate alınarak hazırlandığını bildirdi.
     Yüksel, yaptığı yazılı açıklamada, Meclis Plan ve Bütçe Komisyonunda bütçe ve kesin hesap kanunu tasarısının geneli üzerinde görüşmeler yapıldığını belirtti.
     Türkiyenin bir taraftan yapısal sorunları en aza indirmek, bir taraftan da dünyada her alandaki ve sektörlerdeki rakipleriyle mücadele vermek durumunda olduğuna dikkat çeken Yüksel, açıklamada şu görüşlere yer verdi:
     Siz ne kadar iyi niyetle hedefler koyarsanız koyun, ülke olarak alınan kararlar tek başına bir şey ifade etmiyor. Çünkü artık Türkiye Edirneden Karsa, Denizliden Konyaya ticaret yapan bir ülke değildir. Tüm dünya ve ülke gerçeklerine göre hazırladığınız ekonomik hedeflerden sapmalar ve zaman zaman bu hedefleri revize etme durumunda kalabiliyorsunuz. İşte bu gerçekler ışığında 2013 bütçesinin değerlendirilmesi daha doğru olacaktır. 2013 bütçesi dünyadaki gelişmeler dikkate alınarak hazırlanmıştır.
    
     Muhabir: Mustafa Dermencioğlu
     Yayıncı: Ramazan Ercan
<< Önceki Haber AK Parti Denizli Milletvekili Yüksel: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER