AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan:

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan: Engelli vatandaşlara gösterilen ilgi ve destek, sosyal devlet anlayışının bir gereğidir


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan, AK Parti hükümetinin, engellilerin eli ve sesi olduğunu belirterek, özellikle engelli vatandaşlara gösterilen ilgi ve desteğin sosyal devlet anlayışının bir gereği olduğunu kaydetti.
     Advan, yaptığı yazılı açıklamada, AK Parti iktidarının, sosyal devlet ilkesi gereğince, kimsesiz çocukların, engelli vatandaşların ve muhtaç ailelerin maddi ve manevi sosyal yoksunluklarının giderilmesine yönelik çalışmalar yürüttüğünü belirtti.
     Bu çalışmaların Diyarbakırda da yürütüldüğüne değinen Advan, kentte 11 sosyal hizmet kuruluşu ve 8 çocuk evinin hizmet verdiğini kaydetti.
     Advan, Özellikle engelli vatandaşlara gösterilen ilgi ve destek sosyal devlet anlayışının bir gereğidir. Ülke nüfusunun yaklaşık yüzde 12sini engelli vatandaşlar oluşturmaktadır. Engelli vatandaşlarımıza gereken sosyal ve genel hizmetleri en güzel şekilde yapmak hem sosyal devlet anlayışımızın hem de vicdani sorumluluğumuzun başlıca görevidir dedi.
    
     Muhabir: Meral Özdemir
     Yayıncı: İrfan Cemiloğlu
<< Önceki Haber AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Advan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER