AK Parti Karabük Milletvekili Kahveci:

AK Parti Karabük Milletvekili Kahveci: -KARDEMİR ile Haddeciler arasında yaşanan demir satışı sıkıntıları dolayısıyla kimse gelip bize ara bulucu olun, soruna değinin demedi


KARABÜK (A.A) - AK Parti Karabük Milletvekili Osman Kahveci, Karabük Demir ve Çelik Fabrikaları (KARDEMİR) ile Haddeciler arasında yaşanan demir satışı sıkıntıları dolayısıyla kimse gelip bize ara bulucu olun, soruna değinin demedi dedi.
     Kahveci, gazetecilere yaptığı açıklamada, son günlerde KARDEMİR ile Haddeciler arasında yaşanan gerginliği basından takip ettiklerini ve yaşananlara üzüldüklerini söyledi.
     Yaşanan sorunların kendilerine muhatapları tarafından henüz iletilmediğini vurgulayan Kahveci, KARDEMİR ile Haddeciler arasında yaşanan demir satışı sıkıntıları dolayısıyla kimse gelip bize ara bulucu olun, soruna değinin demedi. Durumu basından takip ediyoruz. Konular hakkında derin bilgiye sahip değiliz dedi.
     KARDEMİRde işten atılmalar yaşandığını ve bu duruma üzüldüklerini aktaran Kahveci, bunların da bir yıldan fazla rapor alan ve emekliliği hak ettiği halde emekli olmayanları olduğu yönünde bilgilendirildiğini kaydetti
    
     Muhabir: Faik Erez-Ahmet Özler
     Yayıncı: Sinan Özmüş
<< Önceki Haber AK Parti Karabük Milletvekili Kahveci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER