AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına Altaçın

AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına Altaçın atanması -Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Eker, Altaçı ziyaret etti


DİYARBAKIR (A.A) - Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker, istifa nedeniyle boşalan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına atanan Aydın Altaça yeni görevinde başarı diledi.
     Bakan Eker, milletvekilleri Oya Eronat ve Cuma İçten ile AK Parti il başkanlığını ziyaret ederek, Halit Advanın istifasıyla boşalan il başkanlığına atanan Altaç ve yönetim kurulu üyelerini kutladı.
     Eker, burada yaptığı açıklamada, bir süre önce istifa nedeniyle boşalan AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına daha önce il teşkilatında seçim koordinasyon merkezi başkanı ve il başkan yardımcısı olarak görev yapan Altaçın atandığını hatırlattı.
     Eker, 50 kişilik il yönetim kurulu üyelerinin de belirlenerek, oluşturulan listenin AK Parti Genel Merkezince dün onaylandığını ifade ederek, şöyle konuştu:
     Bugün AK Parti il yönetiminin ilk çalışma günü. Biz de milletvekili arkadaşlarımla kendilerini ziyaret edip teşkilat mensuplarına hayırlı olsun dileğinde bulunmak istedik. Yönetim kurulunda daha önce çalışan arkadaşlarımızdan da yeni arkadaşlardan da var. Bir taze kan aşılandı, bir hücre yenilenmesi oldu. AK Parti il teşkilatı inşallah yeni süreç ile siyasi olarak Diyarbakırlı vatandaşlarımızla daha etkin hizmet anlayışında buluşacak. Bundan sonraki süreçte kendilerine başarı diliyoruz dedi.
     Bakan Eker, daha sonra il teşkilatıyla basına kapalı toplantı yaptı.
    
     Muhabir: Sema Kaplan-Cihan Eser
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber AK Parti Diyarbakır İl Başkanlığına Altaçın Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER