AK Parti Diyarbakır Milletvekili Eronat:

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Eronat: Kürt halkının da temsilcisinin AK Parti olduğu Cumartesi günkü coşkuyla tescillenmiştir


DİYARBAKIR (A.A) - AK Parti Diyarbakır Milletvekili Oya Eronat, Kürt halkının da temsilcisinin AK Parti olduğu Cumartesi günkü coşkuyla tescillenmiştir dedi.
     Milletvekili Eronat, AK Parti İl Başkanı Halit Advan ile parti il binasında düzenlediği basın toplantısında, 2 Haziran 2012 günü yapılan AK Parti Diyarbakır 4. Olağan İl Kongresine Başbakan Recep Tayyip Erdoğanın da katıldığını hatırlatarak, AK Parti, Diyarbakırda tüm engellemelere, baskılara hatta sokağa çıkmayın çağrılarına rağmen halk, herkese gereken dersi vermiştir. Salondaki ve sokaklardaki büyük sevgi seli, halkın gerçek temsilcisinin AK Parti olduğunu göstermiştir. Kürt halkının da temsilcisinin AK Parti olduğu Cumartesi günkü coşkuyla tescillenmiştir dedi.
     Ak Parti Diyarbakır İl Başkanı Halit Advan ise AK Partinin Türkiyeyi uçurumun kenarından alıp, dünyada lider ülke konumuna getirdiğini ifade ederek, şöyle konuştu:
     Millet merkezli siyasetiyle halkın iradesinin üstünde hiçbir iradeye tanımamış ve izin vermemiştir. Asıl olan millet diyerek, milletin iradesini yok sayan, millete rağmen siyaset yapmaya çalışan statükocu, Ergenekoncu ve çete vari tüm yapıların üzerine korkmadan cesurca giderek, halkın iradesini hakim kılmıştır. Ülkemizin üzerine kaos gibi çöken, her on yılda bir yapılan askeri ihtilallerin kudretli ve haşmetli paşaları, bugün hukukun önünde paşa paşa hesap vermektedirler. Ekonomik, siyasi, sosyal, insan hak ve özgürlükleri, hukukun üstünlüğü ve eşitliği, sağlık, toplu konut, imar, çevre, milli eğitim, dul, yetim, engelli, yaşlı ve çeşitli alanlarda yapılan değişim ve dönüşümler birer hayal iken AK Parti iktidarında gerçek oldu. İnkar edilen varlığı kabul edilmeyen kart ve kurt diye istihza edilen Kürt dili ve Kürt varlığı kabul edilmiş, Milli Birlik ve Kardeşlik Projesi ile Kürt açılımı AK Parti döneminde gerçekleşmiştir.
    
     Muhabir: Özgür Ayaydın
     Yayıncı:Behçet Güngör
<< Önceki Haber AK Parti Diyarbakır Milletvekili Eronat: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:
ÖNE ÇIKAN HABERLER