AK Parti Finike ilçe Başkanı Bahçeci:

AK Parti Finike ilçe Başkanı Bahçeci: -Finikenin gelişimini, kaldırım sohbetlerinde değil, akıl ve fikri değerlendirmelerle devlet düsturuyla yapmaya çalışıyoruz


ANTALYA (A.A) - AK Parti Finike ilçe Başkanı Necati Bahçeci, Finikenin gelişimini, kaldırım sohbetlerinde değil, akıl ve fikri değerlendirmelerle devlet düsturuyla yapmaya çalışıyoruz dedi.
     Necati Bahçeci, yaptığı açıklamada, Sağlık Bakanlığının Finikeye yeni bir hastane kazandırılması projesinin, bürokratik silsile gereği yazışmalarının sürdüğünü, projenin hızlandırılması amacıyla kendilerinin de her aşamada konunun takipçisi olduklarını belirtti.
     Hastane yeri için Karayollarına ait arazinin tahsisi konusunda gerek Ankarada, gerekse Antalyada bölge müdürlükleri ve Sağlık Bakanlığı yetkilileriyle görüşmeler yaptıklarını anlatan Bahçeci, Bu konuda sayın Valimiz, Antalya Milletvekillerimiz, il başkanımız, Kaymakamımız ve bizler her türlü katkıyı sağladık. Arsa bedelinin ödenmesini gerçekleştirerek, bu haberi yapan basın organı dahil, tüm basın yayın organları konuyu yakından takip ettiler. Sahilkent Belediyesi tarafından yeni hastane için imar planı tadilatı yapılarak askıya çıkarıldı. Hastane için arsayı veren ve alan kurumlar arasında da tam mutabakat sağlanmış olup arsanın parası Sağlık Bakanlığı tarafından Karayollarına ödendi. Tüm bu süreçler belirli prosedür ve bürokratik işlemlerle gerçekleştirilmektedir dedi.
     Bazı kesimlerin, bürokratik işlemlerin uzun sürmesini fırsat bilerek kamuoyunu yanıltıcı dedikodular ürettiklerini ileri süren Bahçeci, bu durumun hastane yapımının durduğu, ertelendiği veya Başbakanın iznine tabi olduğu anlamına gelmeyeceğini ifade etti. Sürecin böyle olduğunun bilinmesine rağmen, sansasyonel haber yapmaya çalışıp hastane gibi çok önemli bir hizmetin Finikeye gelmesini politik bir malzeme yapmaya kalmanın basın camiası adına bir talihsizlik olduğunu belirten Bahçeci, yapılacak her iş gibi gazeteciliğin de bir sorumluluk işi olması gerektiğini savundu.
     Bahçeci, şöyle devam etti:
     Aynı gün aynı gazetenin şahsımızı hedef alan bir köşe yazısındaki maksadını aşan yorumu ve yapılacak yeni hastanemizle ilgili yapmaya çalıştığı haberi kamuoyunun takdirine bırakıyorum. Finikenin gelişimini, kaldırım sohbetlerinde değil, akıl ve fikri değerlendirmelerle devlet düsturuyla yapmaya çalışıyoruz. Kimse bizim sokaklarda gövde gösterisi yaparak, havanda su dövmemizi beklemesin. Siyasetten beklentimiz memleketimizin sorunlarına çözüm üretmeye katkı sağlayabilmektir. Adı kim olursa olsun bu gayretimizi bizimle paylaşan herkes partimizin baş tacıdır.
    
     Muhabir: Mehmet Çakmak
     Yayıncı: Hızır Hacısalihoğlu
<< Önceki Haber AK Parti Finike ilçe Başkanı Bahçeci: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER