AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan:

AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: -Gaziantepte patlatılan bomba aslında Türkiyenin ekonomisine vurulmak istenen bir darbedir


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Gaziantepte patlatılan bombanın aslında Türkiyenin ekonomisine vurulmak istenen bir darbe olduğunu belirtti.
     Milletvekili Erdoğanın makamından yapılan açıklamaya göre, Adalet Taksi Durağını ziyaret eden Mehmet Erdoğan, Gaziantep ve Türkiye gündemiyle ilgili açıklamalarda bulundu.
     Gaziantepte yaşanan terör olayına değinen Erdoğan, terörün önlenmesinde sağduyulu vatandaşlara önemli görevler düştüğünü vurguladı. Gaziantepin huzur, aş ve iş kenti olduğuna dikkati çeken Erdoğan, şunları kaydetti:
     Dünyanın en önemli sanayi ve ekonomi kentidir. Gaziantepte patlatılan bomba aslında Türkiyenin ekonomisine vurulmak istenen bir darbedir. Türkiyenin iç karışıklığa sürüklenmesi için bir adımdır. Emniyet mensuplarımız çok kısa bir süre içerisinde olayın faillerine ve olaya karışanlara ulaşmış ve adalet karşısına çıkarmıştır. Olayın planlayıcıları ve ismi olaylara karışanlar yakalanmış bombayı patlatan teröristin yakalanması ise an meselesidir.
     Bu tür olaylar karşısında dikkatli olunması gerektiğini ve çevremizde meydana gelen şüphe uyandırıcı olayları anında emniyet güçlerine bildirilmesini isteyen Erdoğan, taksi şoförlerinin bu konuda dikkatli olmasının olası birçok olayın önüne geçmesi açısından önemli olduğunu söyledi.
    
     -Taksicilere müjde
    
     Adalet Taksi Durağının yenileneceği müjdesini de veren Erdoğan, Elbette kısa bir süre sonra Adalet Sarayımıza çok yakın bir mesafede modern bir taksi durağı yapılarak buradaki esnafımıza teslim edilecektir. Bu konuyla yakından ilgileniyorum. Belediye Başkanlarımız bu konuyu kısa bir süre içerisinde çözüme kavuşturacaktır. Esnafımızın huzur ve rahatı bizim için önemlidir diye konuştu.
     Durak çalışanlarının son dönemlerde Gaziantepte korsan taksiliğini artış gösterdiğine dikkati çekmesi üzerine Erdoğan, bu tür oluşumlara Gaziantepte izin verilmeyeceğini belirterek, şunları kaydetti:
     Korsanın hiçbir şekline ve türüne izin veremeyiz. Her şey yasal olacaktır. Korsan taksiciliğin Gaziantepte yer bulması imkansız. Gerek maliyecilerimiz gerekse emniyet mensuplarımız böyle bir oluşuma izin vermez, korsanlara göz açtırmaz. Bu konuda içiniz rahat olsun. Sizler vergisini veren, bu işi meslek olarak yapan önemli bir hizmet sektörünün mensuplarısınız. Bu konuyla yakından ilgileneceğiz ve böyle bir oluşuma asla ve asla izin vermeyeceğiz.
    
     Muhabir: Zerin Özdilek
     Yayıncı: Zeynep Yücetaş
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Erdoğan: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER