AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar,

AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, İslahiyeye bağlı 11 köyde incelemelerde bulundu


GAZİANTEP (A.A) - AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar, İslahiye ilçesinde 11 köyde gezi ve incelemelerde bulundu.
     Milletvekili Tayyar, İslahiyeye bağlı 11 köyde yaptığı gezi ve incelemeleri sırasında görüştüğü vatandaşların sorunlarını dinledi. Tayyar, ziyaret ettiği Hanağzı, Arpalı, Çerçili, Kabaklar, Koçcağız, Köklü, İdilli, Hasanlök, Kayabaşı, Tandır ve Yağızlar köylerinde vatandaşların sorunlarını dinledi ve köylere yapılması gereken bazı hizmetleri yerinde inceledi.
     İlçe merkezine 16 kilometre uzaklıktaki Yağızlar köyünde, ilköğretim okulu bahçesinde toplanan köylüler adına köyün sorunlarını Milletvekili Tayyara ileten 81 yaşındaki Mehmet Polat, iki önemli sorunları bulunduğunu, birincisi Huzurlu Yaylasına giden yolun yapılması ve 70 yıldır yapılamayan bağ yolunun yapılması talebini dile getirdi.
     Gittiği her yerde sevgi gösterisiyle karşılanan Tayyar, oy hesabı yaparak hizmet yapmadıklarını ifade ederek, İslahiyenin 5-10 yıl içerisinde çehresinin değişeceğini, önümüzdeki haftalarda Fakülte Kampüsünün temelinin atılacağını, TOKİ tarafından Fevzipşa beldesi ve İslahiye ilçe merkezinde konut yapımına yakında başlanacağını belirterek, vatandaşlara arazilerinin çok değer kazanacağını bu yüzden kesinlikle satmamaları konusunda uyarıda bulundu.
     Tayyar, köy ziyaretlerinin ardından Gaziantep-Nurdağı kara yolundaki kazada hayatını kaybeden eski Şoförler Odası Başkanı Fevzi Korkmazın evindeki taziye ziyaretinde bulunduktan sonra ilçeden ayrıldı.
     Tayyarın köy gezisine, AK Parti İslahiye İlçe Başkanı İbrahim Erdoğan ve parti teşkilatı ve çok sayıda partili katıldı.
    
     Muhabir: Zekeriye Şimşek
     Yayıncı: Hasan Özkal
<< Önceki Haber AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar, Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER