AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: -İzmiri her görev ve unvan altında temsil etmekten çok büyük onur duydum, bundan sonra da duymaya devam edeceğim


İZMİR (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, İzmiri her görev ve unvan altında temsil etmekten çok büyük onur duyduğunu, bundan sonra da duymaya devam edeceğini söyledi.
     AK Parti İzmir İl Teşkilatı üyeleri, partinin genel başkan yardımcılığı görevine yeniden getirildikten sonra kente ilk kez gelen Hotarı Bornova ilçesinde karşıladı.
     Karşılama töreninde konuşan Hotar, 3 Kasım 2002 seçimlerinde İzmir milletvekili olduğunu, daha sonra yapılan ilk kongrede sosyal işlerden sorumlu genel başkan yardımcılığına getirildiğini söyledi.
     O günden bu yana genel başkan yardımcısı olarak görev yaptığını dile getiren Hotar, Çıktığımız bu yolda bugüne kadar geldiğimiz şu noktada İzmiri her görev ve unvan altında, her platformda temsil etmekten çok büyük onur duydum, bundan sonra da duymaya devam edeceğim. Hep beraber İzmiri daha iyi yerlere getireceğiz diye konuştu.
     Birçok alanda olduğu gibi siyasette de Ekip olmanın önemine dikkati çeken Hotar, AK Parti ailesi olarak, birlik ve beraberlik içinde bundan sonra da partimizi daha iyi yerlere getirmek, sayın genel başkanımızın çabalarına bir nebze de olsun katkı sağlamak adına çalışmalarımıza devam edeceğiz. Allah yardımcımız olsun dedi.
     AK Parti İzmir İl Başkanı Ömer Cihat Akay da Hotarın, 30 Eylülde yapılan AK Parti 4. Olağan Kongresinin ardından yeniden genel başkan yardımcılığı görevine getirilmesinin teşkilat mensuplarını mutlu ettiğini belirtti.
    
     Muhabir: Ramazan Ercan
     Yayıncı: Murat Taydaş
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER