AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: "Bu ülkeyi hem kendimiz, hem çocuklarımız hem de torunlarımız için iyi bir şekilde bırakmak zorundayız"


MANİSA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nükhet Hotar, "Bu ülkeyi hem kendimiz, hem çocuklarımız, hem de torunlarımız için iyi bir şekilde bırakmak zorundayız" dedi.
     Hotar, AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağın girişimleriyle başlatılan "Azerbaycan Kütüphaneleri İçin Kitap Kampanyası" kapsamında bağışlanan ,10 bine yakın kitabın Azerbaycana gönderilmesi törenine katıldı.
     AK Parti Manisa İl Başkanlığındaki törende konuşan Hotar, Azerbeycanda Türkçenin daha iyi konuşulması amacıyla 10 bin kitabın toplanmasından büyük mutluluk duyduğunu belirterek kampanyaya destek verenlere teşekkür etti.
     Türkiyenin çözüme doğru giden bir süreçten geçtiğine işaret eden Hotar, şöyle konuştu:
     "Hepimiz aynı geminin içindeyiz. Hepimiz bu ülkede yaşıyoruz. Gidecek hiçbir yerimiz yok, öyle bir niyetimiz de yok. Onun için biz bu ülkeyi hem kendimiz, hem çocuklarımız, hem de torunlarımız için iyi bir şekilde bırakmak zorundayız. Bu gemiyi kazasız belasız karaya çıkarmak zorundayız. İki kişiden birinin oyunu almış bir partinin mensupları olarak bizlere verilen oyların bir sorumluluğu, vebali olduğuna inanan bir partinin mensuplarıyız. İşte biz halkımızın büyük teveccühüne cevap olarak daha çok çalışmak ve daha güzel bir ülke bırakmakla sorumluyuz. Bunun bilincindeyiz. Zaten sayın Başbakanımız bu sorumluluğun bilinciyle gece gündüz çalışıyor."
     Hükümetin ayrım yapmadan her yere hizmet götürdüğünü vurgulayan Hotar, Manisanın da AK Parti belediyecilik anlayışıyla bir kez daha buluşmasını temenni ettiğini söyledi.
     AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ ise 17 Mart 2013te başlatılan kampanyayla ilgili bilgi verdi.
     Bağışlanan kitaplar Azerbaycana gönderilmek üzere PTT Manisa Başmüdürü Şerif Kaçmaza teslim edildi.
     Hotar ve beraberindekiler daha sonra Manisa Özel Huzurevi Vakfı Dinlenme Evini ziyaret etti. AK Parti Manisa Kadın Kolları Başkanlığının yetiştirme yurdunda kalan çocuklar için düzenlediği 23 Nisan kutlamasına da katılan Hotar, partisine katılan kadınlara rozet taktı.
    
     Muhabir: Turgay Duyar / Ramazan Ercan
     Yayıncı: Serdar Yılmaz
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hotar: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER