AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi:

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Dün Medine fukarası gibi IMF kapılarında ya da uluslararası kimi finans kurumlarının kapılarında para dilenirken, kredi notlarının yükseltilmesini isterken, çok şükür şimdi bunların hep


MALATYA (A.A) - AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Dün Medine fukarası gibi IMF kapılarında ya da uluslararası kimi finans kurumlarının kapılarında para dilenirken, kredi notlarının yükseltilmesini isterken, çok şükür şimdi bunların hepsi sona ermiştir dedi.
     Tanrıverdi, AK Parti Malatya İl Başkanlığında düzenlenen İl Yerel Yönetimler İstişare Toplantısına katıldı.
     Toplantı öncesinde gazetecilere açıklamalarda bulunan Tanrıverdi, Türkiyenin artık güçlü bir devlet olduğunu söyledi.
     Dün dönem hasta adam diye nitelendirilen Türkiyenin bugün usta adam olduğunu kaydeden Tanrıverdi, Dün Medine fukarası gibi IMF kapılarında ya da uluslararası kimi finans kurumlarının kapılarında para dilenirken, kredi notlarının yükseltilmesini isterken, çok şükür şimdi bunların hepsi sona ermiştir. IMFye olan 23,5 milyar dolar borcumuzu ödediğimiz gibi şimdi IMF ona biz borç para veriyoruz dedi.
     Türk milletinin Başbakan Erdoğanın arkasında olduğunu bildiren Tanrıverdi, Çünkü Sayın Başbakanımızın milletine baktığında yüzü kızaracak bir kirliliği ya milletine bir ihaneti söz konusu olmadı. Aynı şekilde milletvekili arkadaşlarımızla bizim de sizin ve milletimizin yüzünüze baktığımızda yüzümüz kızaracak bir ihanetimiz olmadı. Belediye başkanlarımız ve il genel meclisi başkanlarımız da öyledir diye konuştu.
     Hakkaride güvenlik güçlerine yönelik terör saldırısını hatırlatan Tanrıverdi, Terör örgütünün insanlık düşmanı olduğunu biliyorduk. Bebek katili olduğunu biliyorduk ama Ramazan ayında, oruçlu evlatlarımıza kıyacak kadar dinsiz olduklarını, İslam düşmanı olduklarını doğrusu bu olaylarda net bir şekilde gördük dedi.
     Terörün yok edilmesi için devletin ve hükümetin el birliği ile çalıştığını belirten Tanrıverdi, İnleri dağılmıştır ve inşallah dışarıdan onlara destek verenler de meselenin ne olduğunu, Türkiyenin kim olduğunu anlamışlardır. Biraz daha ileri giderlerse piyonlar hesap vereceği gibi arkasında onu oynatanlar da bunun hesabını ödeyeceklerdir ifadesini kullandı.
    
     -Düşmanın şahadeti esastır-
    
     İktidar olarak artık son demlerini yaşayan terör örgütünün yok edilmesini sağlayacağını ve terör sorununu da çözeceğini bildiren Tanrıverdi, şunları kaydetti:
     Bu konuda hem dostlarımız aynı fikirdedir. Hem de dostumuz olmayanlar aynı düşüncededir. Zananın ifadesini biliyorsunuz. Terörü yok edecek biri varsa o Recep Tayyip Erdoğandır. Yok edecek bir iktidar varsa AK Parti iktidarıdır demiştir.
    
     Muhabir: Yeter Erdine
     Yayıncı: Selçuk Aval
<< Önceki Haber AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Tanrıverdi: Sonraki Haber >>

Haber Etiketleri:  
ÖNE ÇIKAN HABERLER